Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göztepeye şike yapsın demek istemedin umarim hacı abi !!
Şike yapsın demiyorum.İşi ortada bırakmasın.Kendisi için kazanabiliyorsa kazansın.Kazanamıyosa da beraberlik kimin işine geliyor sence ona bakmak lazım.Alanyaya da aynı şeyi yaptılar adamlar ömrümüzden ömür götürdü.Beraberlik alıp durmasın bana yeter

Göztepeye şike yapsın demek istemedin umarim hacı abi !!
Şike yapsın demiyorum.İşi ortada bırakmasın.Kendisi için kazanabiliyorsa kazansın.Kazanamıyosa da beraberlik kimin işine geliyor sence ona bakmak lazım.Alanyaya da aynı şeyi yaptılar adamlar ömrümüzden ömür götürdü.Beraberlik alıp durmasın bana yeter
Beraberligin 1 milyon tl gelir getirdigini hatırlatalım

Akhisar kim yav tehlike bolgesinde olsa ne olacak senin butcenin 5 te biri bile degil, taraftarı olmayan bir camia, cikip eze eze yeneceksin bu saatten sonra.
Evet dünde öyle diyorduk mesela ama adamlar bizi ezdi nedense.Bu ligde iddasız maça çıkmak direkt 3 puan demek.İddalı takımla oynamakta bir yerinden ter akması demek.Hala bunu anlamadıysan lafım yok

Alt üst bu kadar çekişmeli olmamıştı sanırım.Ligde kalma tabanı kendi aralarında oynayacak maçlar berabere bitmezse 39-40 puan olacak gibi.
Konya-Bursa
Gençler-Bursa
Alanya-Osmanlı
Alanya-Antalya
Gençler-Antalya
Akhisar-Osmanlı
maçları filan acaip olacak.
Konyanın Karabük maçını 3 puandan sayarsak onlar 35 puan yapar.

Düşme yarışında bu hafta her şey belli olur bence. Gençler eğer Sivas'a kaybederse işi biter. Son 3 haftaya 1 takım kalır böylece.

Bursa-Konya kritik. Bursa kazanırsa tamamen kurtulur. Konya kazanırsa Karabük maçını düşünürsek onlarda kurtulur.

Akhisar'ın Malatya maçı kritik olacak. Göztepe'yi yenemeyerek fırsat teptiler. Bu hafta Malatya'yı mutlak yenmeleri lazım,son 3 maçları zor olacak.

Alanya ve Osmanlı'nın maçları zorlu. Antalya'da Fener'e kaybeder diye düşünürsek, haftaya Trabzon'u yenip bitirmeli.

goz-krbk_1.png

Göztepe 5.liğe yükseldi H.O

Baba satış maçından beri forma giyemiyor taraftarın önüne çıkartmaya yüzleri yok

DbzN60hW4AA3Zn8.jpg
DbzLNI2W0AEUIUe.jpg

Sivas'ın ciddi Avrupa şansı var bırakmazlar o maçı

Ben de öyle düşünüyorum ama Gençler mutlak kazanmalı. İkili averajda tüm rakiplerinden geride. Yani şu an 2 değil 3 puan geride üstteki takımlardan.

Sivas'ın da acayip şansı yok. Başak,Alanya,Bjk maçı var son 3 hafta.

Ben de öyle düşünüyorum ama Gençler mutlak kazanmalı. İkili averajda tüm rakiplerinden geride. Yani şu an 2 değil 3 puan geride üstteki takımlardan.

Sivas'ın da acayip şansı yok. Başak,Alanya,Bjk maçı var son 3 hafta.
Gençler 1 puana oynamayı iyi yapıyor da mutlaka 3 puan alması gereken maçlara uygun kadrosu yok.Bizi yendikleri maç ile geçen haftaki Osmanlı maçı bunun en bariz örneği.

Göztepe bugün kazandı. Kayseri ve Sivas'ın fikstürlerini düşünürsek bence 5.lik şansı çok düşük. Geriye Trabzon kalıyor.

Trabzon'dan ikili averajda üstünler. Haftaya yine evlerinde Malatya maçı var. Onu kazanırlarsa 50 olacaklar. Sonra Konya deplasmanı ve son hafta bizle oynayacaklar.

Trabzon ise; Antalya dep,Kasımpaşa,Bursa dep ve Karabük ile oynayacak. Göztepe bir anda 5.olup Avrupa'ya gidebilir.

Göztepede iddaalı konuma geldi 1 rakibimizde iddaasız olsun ya nedir bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt