- 20 Haziran 2011
- 60.907
- 69.315
- 4.758
Neyse yazmayim birsey zaten gerginimFormanin hakkini vermeyen futbolcu alkislanir,Goztepe bugun 5. İse Demba banin payi buyuk.
Maç satan oyuncu alkışlanır mı peki ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyse yazmayim birsey zaten gerginimFormanin hakkini vermeyen futbolcu alkislanir,Goztepe bugun 5. İse Demba banin payi buyuk.
Maç satan oyuncu alkışlanır mı peki ?
Formanin hakkini vermeyen futbolcu alkislanir,Goztepe bugun 5. İse Demba banin payi buyuk.
Islıklanır olarak revize edelimFormanin hakkini vermeyen futbolcu alkislanir,Goztepe bugun 5. İse Demba banin payi buyuk.
Ha?
Formanin hakkini vermeyen futbolcu alkislanir,Goztepe bugun 5. İse Demba banin payi buyuk.
Seviyom cokFormanin hakkini vermeyen futbolcu alkislanir,Goztepe bugun 5. İse Demba banin payi buyuk.
Kralı hiçe sayman üzdü açıkçası.
![]()

Dertli gordum seniSeviyom cokFormanin hakkini vermeyen futbolcu alkislanir,Goztepe bugun 5. İse Demba banin payi buyuk.
Kralı hiçe sayman üzdü açıkçası.
![]()
![]()
Sivas berabereSivas ve Kayseri kazanir, Trabzon da berabere kalirsa, ki olacak olan bu, 5. olma yarisi felaket gececek.
Akhisar kupayi alsa cok komik olurdu.
Sivas berabere
Kayseri ve ts yenilir olarak revize edelim
Umit hocamin kangalin ustune bindigi capsi mac sonu takdim edecegim o vakit sanaSivas berabere
Kayseri ve ts yenilir olarak revize edelim
Yigidolar Gencleri sahadan siler
Kayseri puan kaybedebilir, TS yenilebilir
Umit hocamin kangalin ustune bindigi capsi mac sonu takdim edecegim o vakit sana
İsmini Hanzo Zurna olarak revize etsek mi yav hos olabilir aslindaUmit hocamin kangalin ustune bindigi capsi mac sonu takdim edecegim o vakit sana
Goztepe'nin UEFA sansi olmadigi gercegiyle barismanin zihin sagligin icin en hayirlisi olacagi kanisindayim