Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Td'lik dönemindeki hal ve hareketleri iyi ama öncesi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim

Hepimiz gençtik, ben de 20li yaşlarda çok daha ateşli bi adamdım.Rakip takımların taraftarlarına karşı çok serttim.
Yaş geçtikçe daha olgunlaşıyorsun, ben nasıl Galatasaraylıysam onlar da feneri seviyor diyorsun.Onları sahada mat etmek istiyorsun.
Gençlik zamanlarındaki agresiflik yerini daha akılcı desteğe bırakıyor.
O da yıllarca fenerde oynadı oraya yakın olması normal.Bize antipatik gelen hareketlerin yaptı.Ama teknik direktör olarak, fenerle oynadığında da bizle oynadığında da kazanmak ister.Ekmeğini fener vermiyor.
Mesela ben, x bir anadolu klubünün hocası olsam Galatasarayı yenmek isterim hem de ezici bi oyunla.Feneri de aynı şekilde.Ama benle alakasız kim şampiyon olsun deseler, içimden Galatasarayın olmasını isterim.Çünkü hastası olduğum takım.
Ümit de öyle.

Alanya kazandı sayılır.

G.Birliği de bu sonuçla PTT 1. Lig olur.

Alanya zaten buralarda olmamasi gereken bir takim . Kadrosu cok bilindik adamlardan olusmasa da baktigin zaman bir antalyadan , genclerden veya karabukten iyiler

Akhisar da , konya da fena degiller . Burada gidecegini soyledigim takim haftalardir antalya

Ama yaris da antalya osmanli arasinda olacak

bjkyi yenersek osmanlı başakşehir maçını başağın kazanmış olmasına çok da hayıflanmam akhisar rahatlar iyice tabi malatyadan puan alabilirse

Sivas nasıl oynadı istekli mi haftaya akbilsporla maçları var puan alır mı ordan da?

Küme düşen 2.takımda büyük ihtimalle kesinleşti diyebilir miyiz?
Haftaya Gençler - Antalya
Antalya 1 puan alırsa ordan gençler nakavt olur.

Bir de gençlerin bugun kaybetmesi, alanyanın ateş hattından uzaklaşması
Yarınki osmanlı maçına nasıl tesir eder?

Küme düşen 2.takımda büyük ihtimalle kesinleşti diyebilir miyiz?
Haftaya Gençler - Antalya
Antalya 1 puan alırsa ordan gençler nakavt olur.

Bir de gençlerin bugun kaybetmesi, alanyanın ateş hattından uzaklaşması
Yarınki osmanlı maçına nasıl tesir eder?

Osmanlı ölümüne oynuyacak yarın başka çaresi yok

Osmanli basaksehir maci her halukarda osmanlinin halen kurtarma sansi az ya da cok olacagi icin sert gecer , osmanlinin besiktas maci ise o gunku duruma gore degerlendirilir

Fakat goztepe ile ilgili hesaplarda da , hic bir durumda son maca iddiasiz cikmazlar , hem ts nin hem bizim uefa sureclerimiz bitmedi , hele fb kupayi alirsa , o bolgedeki hic bir takim 5 incilik yarisindan kopmaz . Hatta yazdigim sebeple 6 inci 7 inciligi kovalayanlar bile pes etmezler

Osmanlının düşmesini isteyemeyiz.Kilit takım osmanlı
Yarın puan ya da puanlar almalılar.Alanyadan da aynı şekilde.
Beşiktaşla da içerde oynuyorlar.
Bize faydalı işler yapacaklarsa 1 sene daha ligi keyifsizleştirmelerine göz yumabiliriz

Osmanlının düşmesini isteyemeyiz.Kilit takım osmanlı
Yarın puan ya da puanlar almalılar.Alanyadan da aynı şekilde.
Beşiktaşla da içerde oynuyorlar.
Bize faydalı işler yapacaklarsa 1 sene daha ligi keyifsizleştirmelerine göz yumabiliriz

Malatya düşsün osmanlının yerine rezil serefsiz takım

Gençlerbirliği yine mağlup :censored::censored::censored: adamlar son 10 maçlarında 1 galibiyet o da bize,son 10 maçta gol yemediği tek takım da biziz.Zaten şampiyonluk giderse bu maç yüzünden gitmiş olacak.Alanya'nın kazanması da iyi olmadı.Alttaki gruptan kopma olmaması bizim açımızdan en iyisi olur ama Alanya artık kurtardı gibi yüzde 90.Akhisar'ın rahatlaması açısından da önemliydi alttakilerin 3 almaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt