Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Hamza hocam Umit ayisini avlayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fikstürlere baktım bu maç berabere biter. GB'nin son iki maçı kasımpaşa ve bursa garantileyen ve hedefsiz 2 takım. O maçlardan evvel en kötü 1 puan alır maçı kitleyerek. Antalya muhtemelen osmanlıyı yenip rahatlayacak kardeşi alanya ile oynayacak son hafta orada kazanıp kümede kalır.
fikstürlere baktım bu maç berabere biter. GB'nin son iki maçı kasımpaşa ve bursa garantileyen ve hedefsiz 2 takım. O maçlardan evvel en kötü 1 puan alır maçı kitleyerek. Antalya muhtemelen osmanlıyı yenip rahatlayacak kardeşi alanya ile oynayacak son hafta orada kazanıp kümede kalır.
Evet benim de tecrübelerim bunu söylüyor.Mantığım da bu maçın berabere bitmesi gerektiği yönünde.Ne şiş yansın ne keap
Ve kesinlikle antalyanın haftaya başakşehire kabus yaşatması gerektiğini düşünüyorum
Başakşehir biz malatyayı rahat yenerken antalyada ecel terleri dökmeli
Sonuna kadar katılıyorum, özellikle Osmanlı ve Gençlerbirliği kazanamaz ise çok daha rahat bir rakip olur yarın akşam karşımızda.Alanya-Osmanlı 1
Trabzon-Kasımpaşa 1
G.Birliği-Antalya 0
Göztepe-Y.Malatya 0
sonuçları en hayırlı olandır ekibimizin dirliği için.
Akhisar bizim maç önü rahatlar. 4-5 puan fark olacak küme düşme hattı ile bu durumda maç eksiği ile.
Trabzon maçı kazandığı an Sivas'ı ekarte ediyor. Göztepe'de puan kaybı yaşarsa 3 puana çıkacak. Son iki hafta Bursa-Karabük ile oynayacağı için rakipleri bitirir kafa olarak bu.
Malatya'da 1 puan alıp matematiksel olarak garantilerse iyi olur.
konya bu gidişle kazanamayacak
konya bu gidişle kazanamayacak
penalti