Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fikstürlere baktım bu maç berabere biter. GB'nin son iki maçı kasımpaşa ve bursa garantileyen ve hedefsiz 2 takım. O maçlardan evvel en kötü 1 puan alır maçı kitleyerek. Antalya muhtemelen osmanlıyı yenip rahatlayacak kardeşi alanya ile oynayacak son hafta orada kazanıp kümede kalır.

fikstürlere baktım bu maç berabere biter. GB'nin son iki maçı kasımpaşa ve bursa garantileyen ve hedefsiz 2 takım. O maçlardan evvel en kötü 1 puan alır maçı kitleyerek. Antalya muhtemelen osmanlıyı yenip rahatlayacak kardeşi alanya ile oynayacak son hafta orada kazanıp kümede kalır.

Derbi canavari hocam Alanya'yi her turlu tokatlar

Evet benim de tecrübelerim bunu söylüyor.Mantığım da bu maçın berabere bitmesi gerektiği yönünde.Ne şiş yansın ne keap
Ve kesinlikle antalyanın haftaya başakşehire kabus yaşatması gerektiğini düşünüyorum
Başakşehir biz malatyayı rahat yenerken antalyada ecel terleri dökmeli

Evet benim de tecrübelerim bunu söylüyor.Mantığım da bu maçın berabere bitmesi gerektiği yönünde.Ne şiş yansın ne keap
Ve kesinlikle antalyanın haftaya başakşehire kabus yaşatması gerektiğini düşünüyorum
Başakşehir biz malatyayı rahat yenerken antalyada ecel terleri dökmeli

bu arada alanya, osmanlıyı yener yazacaktım antalya yazmışım alıntın vasıtasıyla bu hatamı düzelteyim usta :D

Karabuk_Konya_1.png

Alanya_Osmanli_1.png

Trabzon_Pasa_1.png

Trabzon'un kalan maçları: Kasımpaşa-Bursaspor(D)-Karabükspor

Yani bu hafta evlerinde Paşayı yenerlerse güle oynaya 5. oluyorlar. Diğer takımlar hiç ümitlenmesin. Son haftaya Göztepe iddiasız çıkacaktır. En dar açıdan işimize yarayacak bir bilgi. :D

Olmaz ya şu maç berabere bitse konya son maç ağlatır fb'yi kadıköyde

Alanya-Osmanlı 1
Trabzon-Kasımpaşa 1
G.Birliği-Antalya 0
Göztepe-Y.Malatya 0

sonuçları en hayırlı olandır ekibimizin dirliği için.

Akhisar bizim maç önü rahatlar. 4-5 puan fark olacak küme düşme hattı ile bu durumda maç eksiği ile.

Trabzon maçı kazandığı an Sivas'ı ekarte ediyor. Göztepe'de puan kaybı yaşarsa 3 puana çıkacak. Son iki hafta Bursa-Karabük ile oynayacağı için rakipleri bitirir kafa olarak bu.

Malatya'da 1 puan alıp matematiksel olarak garantilerse iyi olur.

Alanya-Osmanlı 1
Trabzon-Kasımpaşa 1
G.Birliği-Antalya 0
Göztepe-Y.Malatya 0

sonuçları en hayırlı olandır ekibimizin dirliği için.

Akhisar bizim maç önü rahatlar. 4-5 puan fark olacak küme düşme hattı ile bu durumda maç eksiği ile.

Trabzon maçı kazandığı an Sivas'ı ekarte ediyor. Göztepe'de puan kaybı yaşarsa 3 puana çıkacak. Son iki hafta Bursa-Karabük ile oynayacağı için rakipleri bitirir kafa olarak bu.

Malatya'da 1 puan alıp matematiksel olarak garantilerse iyi olur.
Sonuna kadar katılıyorum, özellikle Osmanlı ve Gençlerbirliği kazanamaz ise çok daha rahat bir rakip olur yarın akşam karşımızda.

Karabük fenerden fark yemesin başkada bir isteğim yok bunlardan.

Arada sırada direnmesini beceriyorlar fark yememek adına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt