- 22 Ağustos 2010
- 32.638
- 37.361
- 3.033
O yüzden onu 7'ye yazdım reis :/ bu sene Fbjk'a karşı performanslarına göre listeden çıkartacağım.Basak stadini verdi. Aramiz biraz yumusadi gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O yüzden onu 7'ye yazdım reis :/ bu sene Fbjk'a karşı performanslarına göre listeden çıkartacağım.Basak stadini verdi. Aramiz biraz yumusadi gibi
Mustafa Denizli akıllı bir iş yapmış.
Nitelikli stoper ve bek sayısı çok az. Yurt dışından iyi stoper/bek getirebilmen için çok para harcaman lazım. Ama kanat, forvet, orta sahada ucuza kaliteli adam bulma şansın çok daha yüksek. Altay’ın bütçesi belli, Avrupa kupasında oynamayacak. O yüzden Türkleri defansa dizmiş. Vasat yabancı stoperle oynayıp ileride,orta sahada vasat Türk ile oynayacağına (misal Kenan Özer, Sefa Yılmaz, İbrahim Dağaşan) vasat Türk stoper, bütçesine göre kaliteli yabancı orta saha ve hücumcularla oynamayı tercih etmiş. Bence doğrusunu yapmış.
Kalecileri nasıl bilmiyorum ama orada da Türk tercihi yapabilirlerdi.
Yalniz Bamba Altay seviyesi icin iyi bir oyuncu. Adindan soz ettirecek gibi tabi erken ilk mactan ama ilk izlenim boyle gibi.
Tam izleyemedim ben de yarım yamalak bakabildim, dediğin gibi biraz beklemek lazım.
Denizli’yi sevmem ama oyuncu havuzu Anadolu takımları seviyesi için fena değil. Yani bizzat kendisi izlemiyor elbet ama kiminle çalışıyorsa artık, fena oyuncular bulmuyor.
Atiba gecer.bugün itibariyle İbrahim Öztürk lig tarihinin en yaşlı oyuncusu olmuş oldu böylece
Ekli dosyayı görüntüle 134655
Hayır teknik sorumlu olarak lisanslı biri gözükürse problem yok.Ne alaka dedim de pro lisansı yokmuş. Pro lisanssız TD çalıştırana büyük ceza varmış, TFF kovun demiş sanırım.
Demekki fener Emre ile devam etse o da kovulacaktı.
Hayır teknik sorumlu olarak lisanslı biri gözükürse problem yok.
Paşa'da bu yokmuş.
Yabancı kuralı en çok anadolu takımları için kötü. Çünkü iyi yabancıyı anadolu takımlarıda buluyor ama iyi yerliler büyük takımlarda toplanıyor. Bu hafta gördük anadolu maçlarında vasat çöp yerliler oynadı. Bu sistemde eski günlere döneriz, dört takımla anadolu arasındaki fark tekrar açılır.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3 yerli daha var sahadaCity maçının 2. yarısı başlayana kadar kanser olalım. Yabancı kuralı yüzünden Marafona yerine Serkan 11