Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Anadolu takımları patlak. Yerli oyuncu zorunluluğu kaliteyi çok aşağı çekecek.

bugün itibariyle İbrahim Öztürk lig tarihinin en yaşlı oyuncusu olmuş oldu böylece

a.webp

Mustafa Denizli akıllı bir iş yapmış.

Nitelikli stoper ve bek sayısı çok az. Yurt dışından iyi stoper/bek getirebilmen için çok para harcaman lazım. Ama kanat, forvet, orta sahada ucuza kaliteli adam bulma şansın çok daha yüksek. Altay’ın bütçesi belli, Avrupa kupasında oynamayacak. O yüzden Türkleri defansa dizmiş. Vasat yabancı stoperle oynayıp ileride,orta sahada vasat Türk ile oynayacağına (misal Kenan Özer, Sefa Yılmaz, İbrahim Dağaşan) vasat Türk stoper, bütçesine göre kaliteli yabancı orta saha ve hücumcularla oynamayı tercih etmiş. Bence doğrusunu yapmış.

Kalecileri nasıl bilmiyorum ama orada da Türk tercihi yapabilirlerdi.

Mustafa Denizli akıllı bir iş yapmış.

Nitelikli stoper ve bek sayısı çok az. Yurt dışından iyi stoper/bek getirebilmen için çok para harcaman lazım. Ama kanat, forvet, orta sahada ucuza kaliteli adam bulma şansın çok daha yüksek. Altay’ın bütçesi belli, Avrupa kupasında oynamayacak. O yüzden Türkleri defansa dizmiş. Vasat yabancı stoperle oynayıp ileride,orta sahada vasat Türk ile oynayacağına (misal Kenan Özer, Sefa Yılmaz, İbrahim Dağaşan) vasat Türk stoper, bütçesine göre kaliteli yabancı orta saha ve hücumcularla oynamayı tercih etmiş. Bence doğrusunu yapmış.

Kalecileri nasıl bilmiyorum ama orada da Türk tercihi yapabilirlerdi.

Yalniz Bamba Altay seviyesi icin iyi bir oyuncu. Adindan cok soz ettirecek gibi. Tabi bunu soylemek icin erken ilk mactan ama ilk izlenimim oyle gibi.

Yalniz Bamba Altay seviyesi icin iyi bir oyuncu. Adindan soz ettirecek gibi tabi erken ilk mactan ama ilk izlenim boyle gibi.

Tam izleyemedim ben de yarım yamalak bakabildim, dediğin gibi biraz beklemek lazım.

Denizli’yi sevmem ama oyuncu havuzu Anadolu takımları seviyesi için fena değil. Yani bizzat kendisi izlemiyor elbet ama kiminle çalışıyorsa artık, fena oyuncular bulmuyor.

Tam izleyemedim ben de yarım yamalak bakabildim, dediğin gibi biraz beklemek lazım.

Denizli’yi sevmem ama oyuncu havuzu Anadolu takımları seviyesi için fena değil. Yani bizzat kendisi izlemiyor elbet ama kiminle çalışıyorsa artık, fena oyuncular bulmuyor.

Babacan olusu yerli oyuncular uzerinde etkili. Terim'le benzesiyor bu konuda ancak yabanci konusunda sansli demek daha dogru olur. Dedigin gibi kendisinin bildigi bir isimden ziyade tavsiye edilmistir. Oyuncu mac icinde bir gol kacirdi mesela, bizde olsa asardik. Orda iste bu seviyede baskida olmayinca, bu tip isimle Hatay-Altay gibi kluplerde daha ozguvenli olabiliyorlar. Gunun sonunda, orta-ust sira takimi izlenimi verdi Altay (ilk 10 gibi). Bu oyuncuda is yapar gibi duruyor. Malum ligimiz cok ilginc, kestirmek guc oluyor. Kayseri bu arada cok kotu, Altay tamam iyi oynamis ama Kayseri cok les.

Yabancı kuralı en çok anadolu takımları için kötü. Çünkü iyi yabancıyı anadolu takımlarıda buluyor ama iyi yerliler büyük takımlarda toplanıyor. Bu hafta gördük anadolu maçlarında vasat çöp yerliler oynadı. Bu sistemde eski günlere döneriz, dört takımla anadolu arasındaki fark tekrar açılır.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kasımpaşa ve Altay bayağı iyi göründüler. Altay'ı severiz. Hatay bayağı geriye gitmiş, Kayseri lesh.

kasımpaşa şenol can ile mecburen yollarını ayrımış

Son düzenleme:
Ne alaka dedim de pro lisansı yokmuş. Pro lisanssız TD çalıştırana büyük ceza varmış, TFF kovun demiş sanırım.

Demekki fener Emre ile devam etse o da kovulacaktı.

Ne alaka dedim de pro lisansı yokmuş. Pro lisanssız TD çalıştırana büyük ceza varmış, TFF kovun demiş sanırım.

Demekki fener Emre ile devam etse o da kovulacaktı.
Hayır teknik sorumlu olarak lisanslı biri gözükürse problem yok.

Paşa'da bu yokmuş.

Hayır teknik sorumlu olarak lisanslı biri gözükürse problem yok.

Paşa'da bu yokmuş.

Pardon admirim o zaman.

Kadrolu işçileri Fuat Çapa’yı getirselerdi Pro olarak. Kulübede çekirdek çitler, takılırdı. Şenol Can’ı da ilerleyen zamanlarda performanstan dolayı kovduklarında direkt takımın başına geçerdi.

Malum Çapa’nın Paşa’yı çalıştırmadığı sezon ligler tescil edilmiyor, öyle bir kural var.

Yabancı kuralı en çok anadolu takımları için kötü. Çünkü iyi yabancıyı anadolu takımlarıda buluyor ama iyi yerliler büyük takımlarda toplanıyor. Bu hafta gördük anadolu maçlarında vasat çöp yerliler oynadı. Bu sistemde eski günlere döneriz, dört takımla anadolu arasındaki fark tekrar açılır.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

senelerdir söyledim bunu ama bazı aptal anadolu başkanları savunuyor bu kuralı

benim bildiğim bir tek karagümrük başkanı süleyman hurma en sert şekilde karşı çıkıyor, onun dışında çoğu tff'yi destekliyor

mesela altay nefis yabancılar bulmuş ama stoper hattı ibrahim öztürk-murat akça. Belki oraya da sağlam 2 iyi yabancı bulabilse Avrupa'yı bile zorlayacak takım çıkabilirdi

maçların hepsine baktım dikatimi çeken; %50 olan kapasitenin bile dolmaması. Bjk dahil kimse dolduramadı stadı

tff resmen girmeyin diye uğraşmış, acayip kriterler getirmiş. 2 doz aşı olan bile 2 hafta beklemek zorunda

Özellikle ilk 4-5 hafta stadlar bomboş olacak yine. İngiltere'de stadlar tıklım tıklım, deplasman tribünü de geliyor

vaka sayısı 30.000 orada yani bizden fazla. Bu kadar katı olmaya gerçekten gerek var mı anlamıyorum, gelmeyin stada demek daha mantıklı

City maçının 2. yarısı başlayana kadar kanser olalım. Yabancı kuralı yüzünden Marafona yerine Serkan 11

Alanya 3-5-2 oynuyor. Umut Güneş ve Famara’nın performansını merak ediyorum.

Geri
Üst Alt