- 18 Mayıs 2011
- 52.986
- 56.859
- 4.613
alanya 4-0 yapabilirdi ilk yarida
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hataylı olmak Hatayspor'u desteklemeyi gerektirmez TMKBir Hataylı olarak çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Yıllarca hayalini kurduk lige çıkmak için, tarafsızca güzel güzel top oynamak varken maç seçen, maç satan bir takım görüntüsü verdik. Resmen Fenerbahçe'nin arka bahçesi olduk. Göztepe, Bursa, Eskişehir gibi Anadolu takımı yok. Helal olsun valla onlara. Yöneticileri Fenerbahçeli olan takımdan ne beklenir ki. . .
Konya maçı ne zaman ?alanya 4-0 yapabilirdi ilk yarida
Tabii ki öyle bir durum yok ama kendi şehrinde futbol havası farklı oluyor. Taraftarıyla birleşip güzel bir rüzgar oluşturabilirdik ama maalesef taraftar değil, yönetim takımı oldu.Hataylı olmak Hatayspor'u desteklemeyi gerektirmez TMK
Ben Sivas'ta yaşıyorum SS'a her fırsatta sövüyorum
seni şikayet etmek durumunda kalacağımHataylı olmak Hatayspor'u desteklemeyi gerektirmez TMK
Ben Sivas'ta yaşıyorum SS'a her fırsatta sövüyorum
Ilhan hocada cok kirgin Hatayspor yonetimine , hatta Hatayspor - Konyaspor macinda Konya gol attiginida yoneticilere donup yukari isaret etti Allahin adaleti der gibiBir Hataylı olarak çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Yıllarca hayalini kurduk lige çıkmak için, tarafsızca güzel güzel top oynamak varken maç seçen, maç satan bir takım görüntüsü verdik. Resmen Fenerbahçe'nin arka bahçesi olduk. Göztepe, Bursa, Eskişehir gibi Anadolu takımı yok. Helal olsun valla onlara. Yöneticileri Fenerbahçeli olan takımdan ne beklenir ki. . .
pazar gunu altai deplasmanindayizKonya maçı ne zaman ?
İzleyek de futbolu hatırlayak.
seni şikayet etmek durumunda kalacağım
Onun gidişi çok büyük rezaletti zaten.Ilhan hocada cok kirgin Hatayspor yonetimine , hatta Hatayspor - Konyaspor macinda Konya gol attiginida yoneticilere donup yukari isaret etti Allahin adaleti der gibi
Ekli dosyayı görüntüle 148170
yoksa oradaki küfürleri bana mı ettin?