Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Bir Hataylı olarak çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Yıllarca hayalini kurduk lige çıkmak için, tarafsızca güzel güzel top oynamak varken maç seçen, maç satan bir takım görüntüsü verdik. Resmen Fenerbahçe'nin arka bahçesi olduk. Göztepe, Bursa, Eskişehir gibi Anadolu takımı yok. Helal olsun valla onlara. Yöneticileri Fenerbahçeli olan takımdan ne beklenir ki. . .

Bir Hataylı olarak çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Yıllarca hayalini kurduk lige çıkmak için, tarafsızca güzel güzel top oynamak varken maç seçen, maç satan bir takım görüntüsü verdik. Resmen Fenerbahçe'nin arka bahçesi olduk. Göztepe, Bursa, Eskişehir gibi Anadolu takımı yok. Helal olsun valla onlara. Yöneticileri Fenerbahçeli olan takımdan ne beklenir ki. . .
Hataylı olmak Hatayspor'u desteklemeyi gerektirmez TMK
Ben Sivas'ta yaşıyorum SS'a her fırsatta sövüyorum

Ömer Erdoğan da ilk fırsatta bu takımdan ayrılmazsa gözümden düşer.

Hataylı olmak Hatayspor'u desteklemeyi gerektirmez TMK
Ben Sivas'ta yaşıyorum SS'a her fırsatta sövüyorum
Tabii ki öyle bir durum yok ama kendi şehrinde futbol havası farklı oluyor. Taraftarıyla birleşip güzel bir rüzgar oluşturabilirdik ama maalesef taraftar değil, yönetim takımı oldu.

@Murat Ünsal

insan nerede doğduysa oranın takımını desteklemekle mükelleftir
memleket meselesi..

yok öyle 3 büyük takımı tutmak her sene şampiyon olayım
yıldız getireyim falan

herkes harbi olsun

Ilhan hocada cok kirgin Hatayspor yonetimine , hatta Hatayspor - Konyaspor macinda Konya gol attiginida yoneticilere donup yukari isaret etti Allahin adaleti der gibi

1642690692276.png

Geri
Üst Alt