Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

taraftarda bile sıkıntı yok ben sana diyeyim - tüm camianın bir olayı olması Torrent ve topçulara bakıyor taraftara bile değil aslında.

Coştursunlar , taraftar zaten hakemi alır ( 30 haftadır olmayan işler)

Oyuncularımıza güvenmiyorum hiç,hocaları terim veya torent farketmeksizin dediklerini harfiyen yerine getirmiyorlar,öyle olunca hocalık durumda ortada kalmıyor.taylanın bazı anlarda önü açıkken topu geveleyip kaptırması ,oyuncuların yerlerini terketmesi ,hızlıca top kapma stratejisini iplememeleri veya maçın büyük bölümünde iplememeleri,rakiple dişe diş mücadele etmemeleri o ruhun olmaması çok ciddi sorundur.altaydan o yüzden mesela baskı yendi şut bile çekilmedi ikinci yarı yanlış hatırlamıyorsam,f5 maçındada benzer durum vardı.oyuncuda ruh olacak hırs olacak ve hocalarının dediklerini uygulayacak hepsi bukadar basit.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyuncularımıza güvenmiyorum hiç,hocaları terim veya torent farketmeksizin dediklerini harfiyen yerine getirmiyorlar,öyle olunca hocalık durumda ortada kalmıyor.taylanın bazı anlarda önü açıkken topu geveleyip kaptırması ,oyuncuların yerlerini terketmesi ,hızlıca top kapma stratejisini iplememeleri veya maçın büyük bölümünde iplememeleri,rakiple dişe diş mücadele etmemeleri o ruhun olmaması çok ciddi sorundur.altaydan o yüzden mesela baskı yendi şut bile çekilmedi ikinci yarı yanlış hatırlamıyorsam,f5 maçındada benzer durum vardı.oyuncuda ruh olacak hırs olacak ve hocalarının dediklerini uygulayacak hepsi bukadar basit.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
e golü onlar atçak yav taraftar mı atcak :D malzeme o , yapacak bir şey yok :D

Gerçi evet sezonu bitirmiş kafada kontak kapatmış halleri var kadıköy deplasmanı dahil ama göreceiz

123123.webp

malatya direnebilir mi :D

Mal Konya dün nasıl yenilmiş yahu içerde… ŞL müziği bir taraflarında patlamış

Alanya atmış maalesef.

Hesabı kitabı bırakıyorum ya yapacak bir şey yok

Geri
Üst Alt