Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Hatay taraftarı çıldırdı, şampiyonluk istiyor.

Konya maçındaydım. Volkan ayısı maç boyunca gerdide gerdi tribünleri. En son attıkları 2.golden sonra öyle bir sevinmesi vardı ki sanırsınız sampiyon oldular. Fener abilerini 2. yaptık diye bu kadar sevindi. Yazık günah şu leş ligde adamlar 2.oldular.

Sagol Altay, Hatay'a celme taktin da ah Konya bugun Karagumrugu yense cok iyi olacakti. Bizim 5.lik cok zor simdi. Karagumruk haftaya Goztepeyle, sonra Fenerle, en son da Alanyayla oynuyor. Haftaya kesin yenerler, Fener'e yenilirler. Alanya maclarini kestiremedim. Biz 4 maci alirsak, Karagumruk 6 puan alsa bile galiba onlari gecip besinci oluyoruz(ikili averajda).

Zamanında kerem'e mobbing yapanlardan birinin Emre B. olduğunu düşünüyorum adi insan devran dönünce göreceğim seni

Başakşehir'den tiksiniyorum 5 atmamız lazım

Bu arada tam istediğimiz sonuçlar geliyor Alanya ve Jknin puan kaybını bekleyeceğiz

Tuh bir de Alanya var, onu simdi farkettim. Onlarin fikstur daha da kolay. Besincilik imkansiz gibi bir sey. Su Gaziantep macini alsak simdi baska seyler konusuyorduk. En cok o mac koydu bana. Antep oyle ahim sahim bir takim da degil, gidip 3 yedik, Berkan sagolsun.

Zamanında kerem'e mobbing yapanlardan birinin Emre B. olduğunu düşünüyorum adi insan devran dönünce göreceğim seni

Başakşehir'den tiksiniyorum 5 atmamız lazım

Bu arada tam istediğimiz sonuçlar geliyor Alanya ve Jknin puan kaybını bekleyeceğiz
Besiktas maci bence berabere biter. Alanya Malatya'yla oynuyor. Orda bir mucize olsa da en azindan bir beraberlik ciksa. Malatya gecen hafta Konya'ya 2 tane atmis ama defanslari berbat.

lol.webp

Ctesi maçları sonu puan durumu

Alanya - malatya
Kayseri - bjk
Gs- Sivas
Göztepe- Rize

Besiktas maci bence berabere biter. Alanya Malatya'yla oynuyor. Orda bir mucize olsa da en azindan bir beraberlik ciksa. Malatya gecen hafta Konya'ya 2 tane atmis ama defanslari berbat.
Rtaş Alanya daha Karagümrük'le falan maç yapacakmış.Kesinlikle puan kaybı bekliyorum onlardan.Farioli tam bir balon...

Ah ah o kadar saçma puanlar kaybettik ki şimdi yana yana arıyoruz :(

16:00 Alanya - malatya - haydi malatya(alanyaya çelme)
16:00 Kayseri - bjk - haydi kayseri (Bjk'ye çelme)
20:30 Gs- Sivas - HADİ ULAN
20:30 Göztepe- Rize - Haydi Göztepe (Rize düşer)

Sarı Kırmızının domine edeceği bir pazar olsun

karagümrük de yenilse müthiş hafta olacaktı bizim kazanmamız durumumda

5. olamayacağız kasmayın.

Torrent eleştirilerinde puana mı bakıcaz diyorlardı evet puana bakıcaz, ligin bu noktaya geleceğini biliyordum.

2 galibiyet daha almış olsak tertemiz bir sayfamız olacaktı.

5. olamayacağız kasmayın.

Torrent eleştirilerinde puana mı bakıcaz diyorlardı evet puana bakıcaz, ligin bu noktaya geleceğini biliyordum.

2 galibiyet daha almış olsak tertemiz bir sayfamız olacaktı.
maç izlerken gaz olmak için bakıyorum ben 5incilik kafasına - amaçsız izlemek çok tatsız oluyor açıkçası

Geri
Üst Alt