Okan Korkmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2021
- 8.307
- 4.354
- 588
altay fişeklemiş
Bari altay kazansın.hamsilerde ilan etsinde f5 lilerin hayaline sıçsınlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
altay fişeklemiş
Imparatorrent yeter.Domenec Hocam soyle, su Hatay'a ve Basaksehir'e kafa tutan Altay'i Izmir'de nasil yendin? Hatta 5-0 bile kazanabilirdik.
Ts 2-3 dakika ya şampiyon oluyor renktaşŞaka maka f5 i şampiyon mu yapacaklar nedir yaklaştırdıkça yaklaştırıyorlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Looser şampiyonluğu.Trabzon'u biraz taniyorsam bu maçı en fazla berabere bitirebilir. Yani o kadar looser bir takım aslında. Ama lanet olsun ki kaç yıldır biz ayağa kalkamadık malum kişi ve kurumlar yüzünden.
Besiktas maci bence berabere biter. Alanya Malatya'yla oynuyor. Orda bir mucize olsa da en azindan bir beraberlik ciksa. Malatya gecen hafta Konya'ya 2 tane atmis ama defanslari berbat.Zamanında kerem'e mobbing yapanlardan birinin Emre B. olduğunu düşünüyorum adi insan devran dönünce göreceğim seni
Başakşehir'den tiksiniyorum 5 atmamız lazım
Bu arada tam istediğimiz sonuçlar geliyor Alanya ve Jknin puan kaybını bekleyeceğiz
Rtaş Alanya daha Karagümrük'le falan maç yapacakmış.Kesinlikle puan kaybı bekliyorum onlardan.Farioli tam bir balon...Besiktas maci bence berabere biter. Alanya Malatya'yla oynuyor. Orda bir mucize olsa da en azindan bir beraberlik ciksa. Malatya gecen hafta Konya'ya 2 tane atmis ama defanslari berbat.
Ts 2-3 dakika ya şampiyon oluyor renktaş![]()

dün konyayı yendi yav karagümrük deplasmanda maalesef - ekstra ayı volkan işleri oldu okaragümrük de yenilse müthiş hafta olacaktı bizim kazanmamız durumumda
maç izlerken gaz olmak için bakıyorum ben 5incilik kafasına - amaçsız izlemek çok tatsız oluyor açıkçası5. olamayacağız kasmayın.
Torrent eleştirilerinde puana mı bakıcaz diyorlardı evet puana bakıcaz, ligin bu noktaya geleceğini biliyordum.
2 galibiyet daha almış olsak tertemiz bir sayfamız olacaktı.