Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

osuruktan 1 penaltı ve böylece maçın sonlarının ilginç geçme ihtimali de ortadan kalkmış oluor.

Bu fatih kapanan takımların vaz geçilmez stoperi olur ileride. Hatay ne zaman açılsa defosu çıkıyor ortaya ama kapalı oyunda çok iyi.

bu arada hatay'daki kamara oyuna girip ciddi etki yaratmis yine. daha önce 3 kez oyuna girip gol atmisti. bugün penaltiyi alan oyuncu.

Neyseki 2 gol izledim. Pek keyif alamadım Hatay eskisi gibi değildi ama kazandı yine. Yalnız bunların aldığı oyuncular hep fiziken mutasyonlu gibi ya. Bi anda 3 metre zıplayıp göğsüne alıyor adamın biri, diğeri anında 90kmh depar atıyor falan, ilginç. Buluyorlar ama helal olsun.

hatay artık kazanma alışkanlığı oluşturdu. Kötü de oynasa kazanabiliyor. Bjk maçında da ilk 20 dk hariç kötüydü

hatay ile aramizdaki puan farki 5 oldu
Kendine gel zurh Gs adamı madam eder

Screenshot_20211118-183143.webp

ne penaltı alması yaw osuruk 1 posyondu
Var’a niye gitti pozisyon anlamadım. İkisi de kafaya çıkıp birbirini bozuyor bir de etki eden bir şey olmadı. Bir test yapılsa yalandan hakem var’a çağrılsa taça bile penaltı verecek hale gelmişler. Sırf beni buraya çağırdılar vermesem ayıp olur diye veriyorlar penaltıyı

Var’a niye gitti pozisyon anlamadım. İkisi de kafaya çıkıp birbirini bozuyor bir de etki eden bir şey olmadı. Bir test yapılsa yalandan hakem var’a çağrılsa taça bile penaltı verecek hale gelmişler. Sırf beni buraya çağırdılar vermesem ayıp olur diye veriyorlar penaltıyı

herif kolunu açmış normal bi şekilde top da gelip çarpmış gol posyonu değil bişey değil gidip gol yaratıyorlar haybeden
Hayri Cund
saçma sapan bişi

Geri
Üst Alt