- 1 Mayıs 2018
- 57.187
- 47.980
- 3.873
hua
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hatay ile aramizdaki puan farki 5 olduosuruktan 1 penaltı ve böylece maçın sonlarının ilginç geçme ihtimali de ortadan kalkmış oluor.
hatay ile aramizdaki puan farki 5 oldu
tam anadolu stoperi. bizim konya'daki ahmet gibi.Bu fatih kapanan takımların vaz geçilmez stoperi olur ileride. Hatay ne zaman açılsa defosu çıkıyor ortaya ama kapalı oyunda çok iyi.
Bizim maçta da çok cevvaldi bu eleman.tam anadolu stoperi. bizim konya'daki ahmet gibi.
puan ortalamasi en düsük hocalar:
hikmet karaman 1,36
mustafa denizli 1,33
erol bulut 1,25
riza calimbay 1,08
hamza hamzaoglu 1,00
hakan keles 0,83
nestor maestro 0,78
@Hayri Cund @Onur Yücel
Emre bu hafta yine kazanirsa Riza Calimbay'in Sivas serüveni biter bence.erol ve rıza hayal kırıklığı diğerleri normal
bu arada hatay'daki kamara oyuna girip ciddi etki yaratmis yine. daha önce 3 kez oyuna girip gol atmisti. bugün penaltiyi alan oyuncu.
Kendine gel zurh Gs adamı madam ederhatay ile aramizdaki puan farki 5 oldu
Var’a niye gitti pozisyon anlamadım. İkisi de kafaya çıkıp birbirini bozuyor bir de etki eden bir şey olmadı. Bir test yapılsa yalandan hakem var’a çağrılsa taça bile penaltı verecek hale gelmişler. Sırf beni buraya çağırdılar vermesem ayıp olur diye veriyorlar penaltıyıne penaltı alması yaw osuruk 1 posyondu
Emre bu hafta yine kazanirsa Riza Calimbay'in Sivas serüveni biter bence.
Var’a niye gitti pozisyon anlamadım. İkisi de kafaya çıkıp birbirini bozuyor bir de etki eden bir şey olmadı. Bir test yapılsa yalandan hakem var’a çağrılsa taça bile penaltı verecek hale gelmişler. Sırf beni buraya çağırdılar vermesem ayıp olur diye veriyorlar penaltıyı