- 5 Eylül 2014
- 84.456
- 70.249
- 4.513
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu hafta berabere kaldıktan sonra önümüzdeki hafta galibiyetlere başlıyoruz inşallahUlan kayseri bile fark atiyo. Biz nezaman mac kazanacagiz? Iyi bari giresun kaybediyor da uzerimize cikmiyor en azindan
Kayseride simdi moralli gelecek bize offbu hafta berabere kaldıktan sonra önümüzdeki hafta galibiyetlere başlıyoruz inşallah
Ulan kayseri bile fark atiyo. Biz nezaman mac kazanacagiz? Iyi bari giresun kaybediyor da uzerimize cikmiyor en azindan
kendi aralarında al ver yapıyorlar sanırım ,ikidir hatay yedi ,hatay attı yazdın renktaşHatay yedi 4-1
Hatay attı 4-2
Hocam ikidir Hatay yedi yazarken Hatay attı. Ben de silmeden böyle yazdım. İki sefer oldu bu.kendi aralarında al ver yapıyorlar sanırım ,ikidir hatay yedi ,hatay attı yazdın renktaş![]()
tahmin ettim renktaşHocam ikidir Hatay yedi yazarken Hatay attı. Ben de silmeden böyle yazdım. İki sefer oldu bu.
basak da ts de konyayi alir lig biterKonya'nın başak maçı eksik daha. Alır iki hafta sonra da TS ile deplase de imiş yenerse şampiyonluğa ortak. Son maçları jk ile yatarlar...TS'nin işini kolay görmüyorum![]()