Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Gedsonun 13 top kaybı yapmasi gedson icin kötü rakamda,altaylilarda inanilmaz top kaybetti.ben altaylilari begenmedim bu mac,layloy lom oynadılar
Bu top kaybı ayağından gelip aldilar değil. Once bunu bir anlayalim (sana demiyorum genel)
Adam ikili mücadelede topa rakipten once dokunuyor burada kazandı oluyor, ama dokunduğu top rakipte kalinca top kaybina giriyor.
30/20 ikili mucadele ve 13 top kaybini beraber okumalı renktaslar

Bu top kaybı ayağından gelip aldilar değil. Once bunu bir anlayalim (sana demiyorum genel)
Adam ikili mücadelede topa rakipten once dokunuyor burada kazandı oluyor, ama dokunduğu top rakipte kalinca top
kaybina giriyor.
o zman 7 tane top kapıp 23 tane kaybetmıs

Bir de aylardır oynamıyor, ritim tutturamadı daha.Oldukça üzücü oldu Gedson'un bjkye bizzat GS başkanı tarafından peşkeş çekilmesi.(buna kaptırma denmez bile isteye yaptılar)

Gedson vizyonsuzu da Lens'ten beter olur umarım.

Adam ikili mücadelede topa rakipten once dokunuyor burada kazandı oluyor, ama dokunduğu top rakipte kalinca top
kaybina giriyor.
E cok sacmaymis bu istatistik o zaman,ne önemi kaldi 20 ikili mucadele kazanmasinin.ilkyariyi 25 dk,ikinci yariyi full izledim.bikac kere faul aldi.ama ikili mucadeleye girdigini gormedim,oyle adam adama gedsonun.nesini abartiyolar anlamadim

En cok mesafe kat eden oyuncu gedson 11.3 km. Torrent hazir oyuncu istiyor 6 ay mac oynamamis falan filan inter milan

En cok mesafe kat eden oyuncu gedson 11.3 km. Torrent hazir oyuncu istiyor 6 ay mac oynamamis falan filan inter milan
Torrentin istemediği mevzusu yalanda,sende fazla takilmissin gedsona.olan oldu artik yapacak bisey yok,bosuna üzülme

E cok sacmaymis bu istatistik o zaman,ne önemi kaldi 20 ikili mucadele kazanmasinin.ilkyariyi 25 dk,ikinci yariyi full izledim.bikac kere faul aldi.ama ikili mucadeleye girdigini gormedim,oyle adam adama gedsonun.nesini abartiyolar anlamadim
Doğru yerden bakmak lazım biraz renktaş her istatistik sadece tek kaynaklı degil. Mesela Merkez ortasahaların kosu istatistiğinde net avantajı var. Jogging yaparak 2-3 km bile koyabilirler o mesafeye. Alanı geniş. Hamsik falan çıkıyordu lider ama maçta ne kadar koşuyordu izlerken?

30da 20 mücadele kazanma

Bilmem kaç dribblingi tek maçta yapan kaç orta saha var ligde

Bok atmayın boş yere
Bu gün öyle iyi falan diyemem şahsen. 20'ye yakın top kaybı yaptı mesela bu maç. Obinna bu günkü Gedson'dan daha iyi performans sergiliyor mesela. Gedson'un kaliteli oyuncu maç eksiği gittikçe daha iyi olacaktır ama öyle bulunmaz hint kumaşı bir adam değil yani bonservisinin tamamına 6-8 verilir çünkü 15-18 milyonluk oyuncu olma potansiyeli var ama 6 milyon sadece %50'sine iyi bir anlaşma değil bence. Talisca gibi über yetenek falan değil bulunulabilir bir profil olduğunu düşünüyorum. Tabi Gedson'u almayıp bir orta sahayı boş bırakmak başka bir konu aynı zamanında Gomis'i gönderip forvet almamak gibi.

Geri
Üst Alt