- 2 Temmuz 2011
- 137.496
- 58.549
- 5.488
Anlıyorum,gedsonun yetenegi belli zaten.tutar ya da tutmaz,o artik bjknin mevzusu.biz baskalarini bulacağız artikCok istemistim reis. Tam orta sahada aradigimiz adamdi büyük hayal kirikligi oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlıyorum,gedsonun yetenegi belli zaten.tutar ya da tutmaz,o artik bjknin mevzusu.biz baskalarini bulacağız artikCok istemistim reis. Tam orta sahada aradigimiz adamdi büyük hayal kirikligi oldu
Bence bulunabilir profil değil üstat. Bulursun da sana gelmek istemez. Gedson her işi vasat üstü yapan bir adam zaten öne çıkan yönü de bu, Talisca çok iyi şutör ve bitiriciydi ama takımı 10 kişi oynatırdı ikisi kıyaslanamaz çünkü etkileri farklı.Bu gün öyle iyi falan diyemem şahsen. 2'ye yakın top kaybı yaptı mesela bu maç. Obinna bu günkü Gedson'dan daha iyi performans sergiliyor mesela. Gedson'un kaliteli oyuncu maç eksiği gittikçe daha iyi olacaktır ama öyle bulunmaz hint kumaşı bir adam değil yani bonservisinin tamamına 6-8 verilir çünkü 15-18 milyonluk oyuncu olma potansiyeli var ama 6 milyon sadece %50'sine iyi bir anlaşma değil bence. Talisca gibi über yetenek falan değil bulunulabilir bir profil olduğunu düşünüyorum. Tabi Gedson'u almayıp bir orta sahayı boş bırakmak başka bir konu aynı zamanında Gomis'i gönderip forvet almamak gibi.
Yani,farkli bu istatistik mevzusu dedigin gibi.sonuc olarak anlayamayinca da abarti geliyo gözümüze istatistikler.senin söylediğin sekilde ise mevzu abartılacak bi durum yok ikili mucadele konusunda ki maci da izledim.melonun adam adama ikili mucadelede inanilmaz top kazandigini 1000 kere gördüm.psg macinda nzonzi ve seriyi de gordum.ama gedsonu altay macinda altayliyla kapisirken gormedim ikili mucadelede.benim anladığım böyleDoğru yerden bakmak lazım biraz renktaş her istatistik sadece tek kaynaklı degil. Mesela Merkez ortasahaların kosu istatistiğinde net avantajı var. Jogging yaparak 2-3 km bile koyabilirler o mesafeye. Alanı geniş. Hamsik falan çıkıyordu lider ama maçta ne kadar koşuyordu izlerken?
O anlaşmada belirli bir para üzerinde satmak zorunda tarzı şeylerde vardır. Fransa'da bu tarz oyuncular gayet çok var. Mesela Olympiakos'un bulduğu Mady Camara, Gedson'un çok daha üstünde bir oyuncu. Yeter ki iyi araştırılsın özellikle tempolu, driplingi orta saha Fransa bu tarz orta sahaların membaı. Mesela adı burada çok yazılan Mohamed Diomande var biraz fiziğini oturtsun üstüne bile çıkabilir. Farklı tarzlar Talisca ile tabi ama mesela Talisca gibi skorer, felaket iyi bir ayağı olan oyuncu kolay bulunmaz zaten adam parayı sevmese Manu'da falandı şimdi. Gedson'un ManU seviyelerine falan çıkabileceğini sanmıyorumBence bulunabilir profil değil üstat. Bulursun da sana gelmek istemez. Gedson her işi vasat üstü yapan bir adam zaten öne çıkan yönü de bu, Talisca çok iyi şutör ve bitiriciydi ama takımı 10 kişi oynatırdı ikisi kıyaslanamaz çünkü etkileri farklı.
Gedson'un dikine dribblingleri ve bitmek bilmeyen temposu burası için çok değerli bir özellikti.
Beşiktaş'ın anlaşması riskli ve kötü olsa da en kötü 5 sene oynatılır o da 6 m euroya değer sonuçta oynatma hakkı onlarda.
başka takımın topçularını stalklamaktan vazgeçelim.
Yaw millet kendi kendini kandiriyor. Gerekirse %10'una 6 milyon verip 8 sene tepe tepe kullanirdim. Tarihin en rezalet karariyla alinmadi.Bence bulunabilir profil değil üstat. Bulursun da sana gelmek istemez. Gedson her işi vasat üstü yapan bir adam zaten öne çıkan yönü de bu, Talisca çok iyi şutör ve bitiriciydi ama takımı 10 kişi oynatırdı ikisi kıyaslanamaz çünkü etkileri farklı.
Gedson'un dikine dribblingleri ve bitmek bilmeyen temposu burası için çok değerli bir özellikti.
Beşiktaş'ın anlaşması riskli ve kötü olsa da en kötü 5 sene oynatılır o da 6 m euroya değer sonuçta oynatma hakkı onlarda.
Neden ama suçum ne ? Kötü bir şey yapmadım. Altay gol desem tersi çıkıyor deyip makara yapacaktın yahu.Valla reis ban sınırlarında geziyorsun, dikkat et derim ?? koyacağına. Az kalsın GSE gidiyormuş.
Ben derdim de benden bağımsız çok tepki almış.Neden ama suçum ne ? Kötü bir şey yapmadım. Altay gol desem tersi çıkıyor deyip makara yapacaktın yahu.![]()
1 barış tepki gösterdi onun haricinde sorun olmadı.Ben derdim de benden bağımsız çok tepki almış.
Oda niyetimi anlayınca bastı kahkahayıBen raporlardan bahsediyorum. Konuda da görmediğin tepkiler var belliki.1 barış tepki gösterdi onun haricinde sorun olmadı.Oda niyetimi anlayınca bastı kahkahayı
Yahu Bir Galatasaraylı olarak ölsem Rizeyi desteklemem. Müsterih olalım.Ben raporlardan bahsediyorum. Konuda da görmediğin tepkiler var belliki.
Bu adama ihtiyacımız yoktu diyerek taraftarla dalga geçmesi yada futbolu bilmemesi bile burakelmasın sonunu getirmesi lazım. Taylan, berkan cica üçünü toplasan gedsonun yarsı etmez, yazık çok yazık. Keşke bize vermk istemediler uğraştık alamadık falan deseydi.Az şanslı olsa golünü de atardı bu arada.Yazıklar olsun bin kere yazıklar olsun.Aklımızla dalga geçer gibi ihtiyacımız yok dedi bir de.
Ya biz haftalardır 1 dakika oynatmadığımız Barış Alper'e 2,5m Euro verdik! Gedson'u kiralamak için 1,5 bulamamışlar.Bu adama ihtiyacımız yoktu diyerek taraftarla dalga geçmesi yada futbolu bilmemesi bile burakelmasın sonunu getirmesi lazım. Taylan, berkan cica üçünü toplasan gedsonun yarsı etmez, yazık çok yazık. Keşke bize vermk istemediler uğraştık alamadık falan deseydi.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi