Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.181
- 24.209
- 3.093
Konya fner ikili averaj eşit galiba bugün önemliydi çok kaçırdılar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kasımpaşa'nın satın alma opsiyonu var mı yok mu tam bilmiyorum. Bazı yerlerde yok diye yazıyor ama geçen bir yerde 3 Milyon €'luk opsiyon var diye okumuştum.Kasımpaşadan 10 milyon euro verip alacağımız yeni topçu belli oldu Muleka
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Spiker maçta 3 milyon opsiyonu var dedi doğrumu bilmiyorum ama sallamamıştır herhalde.Kasımpaşa'nın satın alma opsiyonu var mı yok mu tam bilmiyorum. Bazı yerlerde yok diye yazıyor ama geçen bir yerde 3 Milyon €'luk opsiyon var diye okumuştum.
Liège'in 99'lu çocuğu bu kadar düşük satın alma opsiyonu ile kiralaması tuhaf olur açıkçası, daha kendileri geçen sezon 2 Milyona almışlar.
Donkla takılıyo paso abi diyerekdoğucan h.p. cimbomda görmek isteyeceğimiz biri
doğucan h.p. cimbomda görmek isteyeceğimiz biri
Belçika basını satın alma opsiyonuyla kiralandı demişti.3,5 milyon euro diyen var.Türk kaynaklar ise bonservisle alındı demişti ama detay veren yoktu..Kasımpaşa'nın satın alma opsiyonu var mı yok mu tam bilmiyorum. Bazı yerlerde yok diye yazıyor ama geçen bir yerde 3 Milyon €'luk opsiyon var diye okumuştum.
Liège'in 99'lu çocuğu bu kadar düşük satın alma opsiyonu ile kiralaması tuhaf olur açıkçası, daha kendileri geçen sezon 2 Milyona almışlar.