Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Konya fner ikili averaj eşit galiba bugün önemliydi çok kaçırdılar.

Balotelli haketti kırmızıyı. İyi ki Doğucan’a birşey olmadı

Kasımpaşadan 10 milyon euro verip alacağımız yeni topçu belli oldu Muleka

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kasımpaşa'nın satın alma opsiyonu var mı yok mu tam bilmiyorum. Bazı yerlerde yok diye yazıyor ama geçen bir yerde 3 Milyon €'luk opsiyon var diye okumuştum.

Liège'in 99'lu çocuğu bu kadar düşük satın alma opsiyonu ile kiralaması tuhaf olur açıkçası, daha kendileri geçen sezon 2 Milyona almışlar.

Kasımpaşa'nın satın alma opsiyonu var mı yok mu tam bilmiyorum. Bazı yerlerde yok diye yazıyor ama geçen bir yerde 3 Milyon €'luk opsiyon var diye okumuştum.

Liège'in 99'lu çocuğu bu kadar düşük satın alma opsiyonu ile kiralaması tuhaf olur açıkçası, daha kendileri geçen sezon 2 Milyona almışlar.
Spiker maçta 3 milyon opsiyonu var dedi doğrumu bilmiyorum ama sallamamıştır herhalde.

Belçika basını satın alma opsiyonuyla kiralandı demişti.3,5 milyon euro diyen var.Türk kaynaklar ise bonservisle alındı demişti ama detay veren yoktu..

Geri
Üst Alt