Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Cevap: Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Antep'de sezon baslagıcından beri bişeyler oldugu belliydi zaten hoca genclerde iş yok falan demişti kampta murat ceylanı yolladı baskan bırakmadı falan sacma sapan seyler oluo Mersin cok iyi takım kurmus Nurullah saglamla beraber kamanan falan yedek

Bu maçı aldık gibi birşey 4de 3 yaptık,lige yeni çıkmış bir takım için çok iyi.

Maç bitti Mersin 2-0 yendi.

Mersin İdman Yurdu...:f50::f50::007::007::007::m26::m26::m26:

Mersin geldigi gibi gider diyenleri tokatlamaya devam ediyor,Akdenizin krali Mersin.

Manisaspor 0 - 2 Büyükşehir Bld.

-Manisa bu hafta yine kırmızı kart gördü.

-Webo, IBB'nin 2.golünü attı.

Orduspor -Samsun 17:30'da

Samsunda; Lazar,Selim ve Cezalı Ahmet yok.

Ordusporda;Tobias sakat

Bilet Fiyatları

Kapalı 80

Maraton 50

Kale arkası 30

Deplasman tribünü 30

Malesef biletler pahallı, manisa maçından az bilet satılmış. Ayrıca yönetim bayanlar, engelliler ve en son 2000 doğumlu taraftalara maratonda 500 kişilik yer ayırdı. Üçretsiz biletlerini storedan alabilecekler.

Bu arada digitürk 43000 Orduspor paketi satmış. Bileti pahallı bulan dekodere yüklenmiş. Bu haftadada tribünler boş kalırsa yönetimin indirime gitmesi şart..

Benim zaten kombinem var. Belki basın kartımıda ilerde alırsam basın trübününe girerim:D

20-40-60 Küçük maçlar

30-50-80 Orta maçlar (Bursa,eskişehir,samsun,)

60-100-150 Büyük maçlar

Kale arkalarının üstü kapalı değil,Kış gelmek üzere adam neden 30 versin hemde ıslansın:(

Bu bilet fiyatlarını orduda kimse veremez. Şansal diyorki Ordu tribünleri neden boşmuş, bilet fiyatlarından acaba haberi varmı?, yönetimin sayesinde 43000 dekoder satmışlar.

Bakalım yönetim ne zaman Orta yolu bulacak. Nedim başkan ilk defa bu yüzden eleştiriler alıyor.

296065_154579461299507_154179354672851_261615_224553597_n.jpg

Ordu'da kombine fiyatları ne kadardı ki ?

Biletleri gercekten cok pahalı.

Umarım Culio ve Stancu'nun iyi oyunuyla kazanırlar.

Ordu'da kombine fiyatları ne kadardı ki ?

Biletleri gercekten cok pahalı.

Umarım Culio ve Stancu'nun iyi oyunuyla kazanırlar.
Kapalı 900, Maraton 600, Kale arkası 300 TL idi, Her karta 5 taksit vardı. Daha sonra öğrencilere,bayanlara ve amatör sporculara kale arkası kombinesi 150 oldu. Şuanda kombine satışı bitti. Biletix'e bütün haklar devredildi.

Yönetim biletlerde indirime gitti.

Kapalı 40

Maraton 30

Kale arkası 15

4 büyük maçlar

Kapalı 200

Maraton 150

Kale arkası 75

Misafir 75

Ordu Deplasmanda daha iyi oynuyor. Rakibi kolay bozuyor. Tek sıkıntı final pasları, Ayrıca ribieroyu 2.yarı başlarında oyuna alması lazım.kanattan orta yaparken rastgele değil tekke üzerine oynamalı.Havadan her topu alır..Karabük savunmasında nikolic tam bomba..Deumi sakat.

Maçada az kaldı..Ligtv 13:30'da yayına girecek. Ligtvsi olan stancu ve culio izleyebilir. Culio'da düşüş var inşallah toparlanır.

5403.jpg

Onbirimiz : Fornezzi, Garcia, Numan, Yalçın, Emre, Onur, Gosso, Culio, Stancu, Dalmat, Fatih Tekke

Karabükspor 11'i : Tomic, Erdem, Muhammed, Nikolic, Seric, Ragued, Mehmet Çakır, Birol, İlhan Parlak, Cernat, Shelton

Lig Tv bağlandı Karabük'e.

Cevap: STSL 11/12 H:5 | Karabürkspor - Orduspor | 1 Ekim | 15.00

yahu bu culio'ya neden herkes hulio diyor?

Geri
Üst Alt