Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Cevap: Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Zenke gibi bir silahları var hocaları oynatmıyor. Adam ne zaman oyuna girse etkili oluyor.

Insallah Ordu kazanir,Culio ve Stancu yüzünden Orduspora sempatim var.

Orduspor İlk 11: Fornezzi, Yalçın, Garcia, Sedat, Dalmat, Ali, Culio, Emre, Onur, Stancu, Fatih Tekke

Eskişehirspor İlk 11: Ivesa, Angelo, Dede, Sezgin, Koray, Alper, Erkan, Tello, Veysel, Kamara, Batuhan

0-0 devam ediyor

Stancu attı Ordu 1-0 önde.

Helal Culio ve Stancu 2-0 Stancu'nun golünü Ordu başkanı ayakta alkışlamış. Sene sonu isticekler ikisininde bonservisini. Takımı ayakta tutan 2 isim.

Sene sonu bedava verelim gerekiyorsa üstüne para verelim de bize gelmek gibi bir hata yapmasınlar.

İkisine 5 versinler satalım devre arası işte.

aynen performanslarının bole olması cok iyi iyi paraya satarız ikisinide orduya bu arad aüst yazmıstm hic umutlu değildim birden cok umutlandım basket macımda geldi gs iy 2 :D

Culio zaten 4 yıllık sözleşme imzaladı Ordu ile. Ordu ligden düşmezse veya sakatlık gibi ütopik sorunlar olmazsa alacak Ordu Culio'nun bonservisini. 1.9 milyon Euro ya gitmiş olacak Ordu'ya.

Beter olsun Eskişehirspor şikeci kulüplerin bu ligde yeri yok

Lan be 2-1 oldu Kamara

Culio zaten 4 yıllık sözleşme imzaladı Ordu ile. Ordu ligden düşmezse veya sakatlık gibi ütopik sorunlar olmazsa alacak Ordu Culio'nun bonservisini. 1.9 milyon Euro ya gitmiş olacak Ordu'ya.

Aynen öyle bir madde vardı. Culio geçenlerde demişti Galatasaray'a dönmek için oynamıyorum burada mutluyum zaten kümede kaldığımızda bonservisim Orduspor'da olacak.

Kamara kırmızı kart gördü DK 84

stancu bizde forvet oynadımı arkadaslar hep sağ kanatta oynadı hagi forvette yeterınce şans vermedi diye düşünüyorum tekniği hiç fena değil forvette iş yapardı

F.Tekke fena dövecekti Stancu'yu. 3e 1i harcadı Stancu

Geri
Üst Alt