Hakan Karalı
Cezalı
- 26 Nisan 2025
- 92
- 34
- 18
Ne diyecekti inşallah kalır diyor işte,defolsun gitsin diyecektiHâlâ millete umut pompalıyorlar, kalmazsa ne anlatacaklar acaba o zaman görürüz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyecekti inşallah kalır diyor işte,defolsun gitsin diyecektiHâlâ millete umut pompalıyorlar, kalmazsa ne anlatacaklar acaba o zaman görürüz.
Ne anlatiyon HakanNe diyecekti inşallah kalır diyor işte,defolsun gitsin diyecekti
Siz ne anlatıyoniuz yahu ? Adam inşallah kalır diyor işte,osimhen kalıyorum derde alınamazsa o zaman elestirirsiniz milleti niye unutlandırıyorsunuz diye,bunun neyinden umutlandınız simdiNe anlatiyon Hakan
Siz ne anlatıyoniuz yahu ? Adam inşallah kalır diyor işte,osimhen kalıyorum derde alınamazsa o zaman elestirirsiniz milleti niye unutlandırıyorsunuz diye,bunun neyinden umutlandınız simdi
gayet iyi okuyorum ben,adam kalacak demiyor kalacagını düşünüyorum diyor,sen iyi oku Alper..Sen düşünmeyebilirsin kalacağını,bende düşünmüyorumBüyük ihtimalle kalacağından bahsediyor demekle inşallah bizimle kalır demek aynı değil iyi oku HAKAN.
Osimhen'in kalma ihtimali bana göre %50'nin çok çok üstünde diyor sen hala ne bidi bidi edip duruyorsun biz farklı birşey mi söylüyoruz?gayet iyi okuyorum ben,adam kalacak demiyor kalacagını düşünüyorum diyor,sen iyi oku Alper..Sen düşünmeyebilirsin kalacağını,bende düşünmüyorum
Bugün bir toplantı falan yoktu o yüzden iptal edilen birşey de olmadı.Valla niyet okuma diye dusunebilirsiniz ama bugun iptal edilen toplantiyi soyle yorumladim;
Basaksehir macinda Osimhen icin bir kareografi hazirlandi filan. Simdi bugun cikip devam etmiyorum deseydi, hic olacakti. O mac sonrasi desin ki, biz her yolu denedik desinler.
Bence 99% kalmayacak zaten. 40M ne demek yillik. Futbol dunyasinda belki 90% pro futbolcularin kariyer boyunca kazanamayacagi para ve sadece 1 yilda.
Yerine Ahmet kutucu var hiç sorun degilHâlâ millete umut pompalıyorlar, kalmazsa ne anlatacaklar acaba o zaman görürüz.