GSC Haber Sportif AŞ Başkan Vekili Maruf Güneş: "Osimhen kararını Başakşehir maçından sonra bizimle paylaşacak"

Maruf Güneş: “Sadece Osimhen’in değil, bütün futbolcuların sorunlarıyla ilgileniyoruz. Şu an futbolcular en sorunsuz dönemini yaşıyor. Futbolculara sorup teyit edebilirsiniz.

Galatasaray futbol ailesi çok güçlü bir pozisyonda. Sizlere çok teşekkür ediyoruz, bizleri çok konforlu yaşatıyorsunuz diyor futbolcular. Yaşıyorlar ki diyorlar. Biz şu an çok güçlü bir aileyiz.”

Siz ne anlatıyoniuz yahu ? Adam inşallah kalır diyor işte,osimhen kalıyorum derde alınamazsa o zaman elestirirsiniz milleti niye unutlandırıyorsunuz diye,bunun neyinden umutlandınız simdi

Büyük ihtimalle kalacağından bahsediyor demekle inşallah bizimle kalır demek aynı değil iyi oku HAKAN.

gayet iyi okuyorum ben,adam kalacak demiyor kalacagını düşünüyorum diyor,sen iyi oku Alper..Sen düşünmeyebilirsin kalacağını,bende düşünmüyorum
Osimhen'in kalma ihtimali bana göre %50'nin çok çok üstünde diyor sen hala ne bidi bidi edip duruyorsun biz farklı birşey mi söylüyoruz?

Senin önceki hesabin neydi onu bir anlat önce.

Bugün Çarşamba basaksehir maci cuma kararını verdiyse 2 gun bekleyince sanki madrid gelip teklif yapicak hani dese haziran sonuna kadar bekleyip teklif gorucem
Anlarimda basaksehir maci sonu nedir ?

Maruf diye isim mi olur olm.

Memur yanlış duysa adamın adı marul kalırdı sonra düzelt düzeltebilirsen.

Valla niyet okuma diye dusunebilirsiniz ama bugun iptal edilen toplantiyi soyle yorumladim;

Basaksehir macinda Osimhen icin bir kareografi hazirlandi filan. Simdi bugun cikip devam etmiyorum deseydi, hic olacakti. O mac sonrasi desin ki, biz her yolu denedik desinler.

Bence 99% kalmayacak zaten. 40M ne demek yillik. Futbol dunyasinda belki 90% pro futbolcularin kariyer boyunca kazanamayacagi para ve sadece 1 yilda.

Valla niyet okuma diye dusunebilirsiniz ama bugun iptal edilen toplantiyi soyle yorumladim;

Basaksehir macinda Osimhen icin bir kareografi hazirlandi filan. Simdi bugun cikip devam etmiyorum deseydi, hic olacakti. O mac sonrasi desin ki, biz her yolu denedik desinler.

Bence 99% kalmayacak zaten. 40M ne demek yillik. Futbol dunyasinda belki 90% pro futbolcularin kariyer boyunca kazanamayacagi para ve sadece 1 yilda.
Bugün bir toplantı falan yoktu o yüzden iptal edilen birşey de olmadı.

Yalan haberdi anlayacağın

Para mühim değil

Taraftardan toplasınlar

Kalmak istiyorsa tabi.

İlla Arabistan’a gideceğim diye kuduruyorsa da kimse bişey yapamaz
Metazori iş yapılmaz

Ulan Maruf bir iki hafta sonra taraftar sana ana bacı söversr sakın zırlama.

Inşallah bildikleri bir şey vardır ama eğer kalmazsa direk istifa sebebi

Olum adam her taraftar gibi aslında temennisini belirtiyor. Burda mutlu huzurlu, ayrılacağını düünmüyorum diyor. Kesin ayrılmayacak demiyor ki.

Hayır ne demesini bekliyosunuz yani yok taraftarı umutlandırmayın, yok taraftarla oynamayın. Neden oynasın yahu saçma sapan triplere girip kızacak yer arıyorsunuz. Kaşınmaya başladınız yine

Geri
Üst Alt