GSC Haber Sporting CP Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Sporting en az 10 gol pozisyonuna girer, kaç tanesini atacaklarını izleyip göreceğiz.

Şu defansı görüp de maçı izleme cesareti gösterecek tüm renktaşlara sabır diliyorum. Malesef ben izlemeyeceğim gibi

yav bu maçı kaybedebiliriz dünyanın sonu değil stoper jakobs ile forvet bay ile kaybetmek bana asıl koyan o.

koyarsın yeni aldığın stoperi içinden semih kaya çıkar koyarsın deniz'i bi orta gelir kafa vurur. aynı hatalar sürekli tekrarlanıyor yenilik 0.

Barış yine kalenin iki metre önünden topu gökyüzüne dikmez inşallah.

Rezalet bir 11 farklı bir yenilgi bekliyorum hüzünlü bir biçimde. Transfer sezonu takviye adı altında sadece tek bir oyuncu almışız bu belli oldu

okan hocadan iyi bılmıyorum

Şuan deniz gül olduğumu hayal ediyorum Porto’dan geldim forvetim. O kadar altyapı eğitimi ama Keçiören’den gelen takoz kalas ayaklı sözde sol kanat adam benim yerime oynuyor puahahauaj
Bir de bu adam ligi biliyor yani

Forma adaletsizliği mi? İşbilmezlik mi? Artık ne diyeceğimi de bilmiyorum bıktık

jakobs'tan daha sol bekte prime boey katkısı almıyoruz daha stoperde adam kaçırmamasını pozisyon almasını bekleyecez he

Dün de yazdım bilerek böyle bir transfer politikası izliyor, o oyuncuların hepsini ince eleyip sık dokuyarak seçtiğine yemin ederim ama kanıtlayamam.belli başlı bölgelere inatla göz önüne çıkamayacak adamları aldırıyor ki hem oynatmadığında ses yüksek çıkmıyor hem de transfer yapmış gibi görünüyoruz o yüzden tonla adam almamıza rağmen hep eksik kalıyoruz. Her sezon eksik görünmemizin sebebi bu. 2 tane os aldırdı mesala adamlar yok hükmündeler çünkü ana kadrodan birinin yerine gelmelerini kesinlikle istemiyor. Boğazlı kazak giymeyen ismail kartal işte hiç bir farkı yok, yani bugün Jakobs orada çılgın dahi atsa ben o yeni cocuğa forma şansı vermemesini sonuna kadar eleştireceğim.

Geri
Üst Alt