Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence 5 yıldızlı logoyu direk yıldızlar üste gibi tescil ederler, bunu engelleyecek bizim yonetimdi ama dalgaya falan aldilar
Şu kuralda yıldız olayını zorunlu yapacaksın, mal gibi 8 yıldızla çıkacaklar. Üstüne Basketbolda bunlar hala 1 Yıldızlar, onu da 6 yıldız yapacaksın. O zaman görürler mallıklarınıLogoyu bu şekilde tescil ettirip de formasında falan kullanamaz. Eğer yıldızları logonun bir parçası yapacaklarsa o yıldızları logonun içine sokacaklar. @Uğur İz 'in de paylaştığı şekilde o yıldızların logonun bir parçası olduğunu belirtmeliler görsel olarak.
Talimatta açıkça belirtiliyor, gidip bu talimatta yazanla çakışacak bir şey yapamazlar.
Ekli dosyayı görüntüle 209884
TFF'ye bu konuda baskı yapmak lazım kesinlikle. Mal gibi kalsınlar 5 yıldız üzerine 3 yıldızla.Şu kuralda yıldız olayını zorunlu yapacaksın, mal gibi 8 yıldızla çıkacaklar. Üstüne Basketbolda bunlar hala 1 Yıldızlar, onu da 6 yıldız yapacaksın. O zaman görürler mallıklarını
Yapamazlar. Galatasaray yönetimi önüne geçecekti diyorsunuz da adamların kimseyi dinlediği yok zaten. İş hukuksal boyuta geldiğinde paşa paşa kitabında yazan neyse ona uygun cezasını çekerler. Galatasaray da bu işin en büyük takipçisi olur. Çıksalardı Süper Kupa maçına yıldızlı formalarıyla, son dakika neden değiştirdiler formalarını? Dediğim gibi bunu en fazla logonun içinde bir görsel olarak yedirebilirler, bunun logonun bir parçası olduğunu belirtecek bir şekle sokmaları gerekiyor. 3 kuruş ceza ödeyip devam edilecek bir durum değil, talimatlarla uymadıkları her maç için cezalar katlanarak ilerliyor bildiğim kadarıyla, puan silme vb. cezaları da var.Bende yaparlar diyorum, Türkiye'de kim talimat hukuk takıyor, en fazla 3 kuruş ceza oderler
Memnun olmadıkları mesajlarından belli ama dediğin gibi sözleşmeli çalışan bunlar öyle hadi ben kaçtım diyebileceklerini sanmıyorum.Keremle Erinç ayrılmak istese de sözleşmeleri var. o iş öyle kolay değil. ya da aslında durumdan memnunlar biz de yalandan tepki gösterelim de şirin gözükelim mantığında hareket ediyor olabilirler