Üye Görüşü Sports Digitale Boykot Edilmelidir

TFF 5. yıldız olayına imkanı yok izin vermez hatta veremez çünkü adil bir sistem değil en basit örneği lig sistemi olmadığı için Trabzonspor'un bölgesel şampiyonluklarını saysalar 35-40 şampiyonluk oluyor. 1 senede 6-7 şampiyon çıkar.

Bence 5 yıldızlı logoyu direk yıldızlar üste gibi tescil ederler, bunu engelleyecek bizim yonetimdi ama dalgaya falan aldilar

fb store’dan 5 yıldızlı ürünler satmak haricinde bence hiçbir şey yapamazlar, bizim yönetimde sahipsiz değil sonuçta gerekeni yaparlar

Ali’nin rezilliklerini örtmek için suni gündem çalışmalarından başka bir şey değil bu mevzu

Logoyu bu şekilde tescil ettirip de formasında falan kullanamaz. Eğer yıldızları logonun bir parçası yapacaklarsa o yıldızları logonun içine sokacaklar. @Uğur İz 'in de paylaştığı şekilde o yıldızların logonun bir parçası olduğunu belirtmeliler görsel olarak.

Talimatta açıkça belirtiliyor, gidip bu talimatta yazanla çakışacak bir şey yapamazlar.

Ekli dosyayı görüntüle 209884

Şu kuralda yıldız olayını zorunlu yapacaksın, mal gibi 8 yıldızla çıkacaklar. Üstüne Basketbolda bunlar hala 1 Yıldızlar, onu da 6 yıldız yapacaksın. O zaman görürler mallıklarını

btw bu yıldız muhabbeti en çok fb'ye zarar veriyor ve sanırım farkında bile değiller.

irinlerinden kurtulup, tertemiz yapılanıp önlerine baksalar bir şeyler olacak, sonuçta bu ülkenin en değerli 2. kulübü ama sürekli böyle saftirik gündemlere deli gibi enerji harcıyorlar. :dd

GS ile ilgili yayınlarını zaten abone olmadan takip ediyordum, sevdiğim isimler var.

Şu kuralda yıldız olayını zorunlu yapacaksın, mal gibi 8 yıldızla çıkacaklar. Üstüne Basketbolda bunlar hala 1 Yıldızlar, onu da 6 yıldız yapacaksın. O zaman görürler mallıklarını
TFF'ye bu konuda baskı yapmak lazım kesinlikle. Mal gibi kalsınlar 5 yıldız üzerine 3 yıldızla.

Bende yaparlar diyorum, Türkiye'de kim talimat hukuk takıyor, en fazla 3 kuruş ceza oderler
Yapamazlar. Galatasaray yönetimi önüne geçecekti diyorsunuz da adamların kimseyi dinlediği yok zaten. İş hukuksal boyuta geldiğinde paşa paşa kitabında yazan neyse ona uygun cezasını çekerler. Galatasaray da bu işin en büyük takipçisi olur. Çıksalardı Süper Kupa maçına yıldızlı formalarıyla, son dakika neden değiştirdiler formalarını? Dediğim gibi bunu en fazla logonun içinde bir görsel olarak yedirebilirler, bunun logonun bir parçası olduğunu belirtecek bir şekle sokmaları gerekiyor. 3 kuruş ceza ödeyip devam edilecek bir durum değil, talimatlarla uymadıkları her maç için cezalar katlanarak ilerliyor bildiğim kadarıyla, puan silme vb. cezaları da var.

Değindiğiniz diğer konuya katılıyorum, kulübümüzün bu işin üzerinde daha ciddi bir şekilde durup, sert çıkışlar yapması gerekiyor.

Keremle Erinç ayrılmak istese de sözleşmeleri var. o iş öyle kolay değil. ya da aslında durumdan memnunlar biz de yalandan tepki gösterelim de şirin gözükelim mantığında hareket ediyor olabilirler

Keremle Erinç ayrılmak istese de sözleşmeleri var. o iş öyle kolay değil. ya da aslında durumdan memnunlar biz de yalandan tepki gösterelim de şirin gözükelim mantığında hareket ediyor olabilirler
Memnun olmadıkları mesajlarından belli ama dediğin gibi sözleşmeli çalışan bunlar öyle hadi ben kaçtım diyebileceklerini sanmıyorum.

Adana Demirspor Çukurova bölgesel liginde 1959'a kadar 15 şampiyonluk, Adama İdman Yurdu da 6 şampiyonluk almış.
İstanbul bölgesel ligi, Ankara futbol ligi , Trabzon futbol ligi hiçbiri ulusal lig değil. Hiçbirinin diğerinden farkı yok. Buradaki şampiyonluklar ulusal lig şampiyonluğu olarak tescil edilemez.
Algı yaratmaya çalışan kimse boşuna uğraşmasın

boykot şikeci karakter yoksunları

Geri
Üst Alt