Üye Görüşü Sports Digitale Boykot Edilmelidir

bu kadar tepki alınacağı ortada olan meseleyi insan karşılıksız piyasaya sürer mi
hem de basın, tarafsızım ayağı çekiyorlar herkese fln
koç bunları finanse etmiştir başka açıklaması yok

İzleme, takip etme Glatasaray taraftarı isen tabi, bunlar kafalarına göre yayın yapmayı bırakana kadar bu şekilde davranılmalı

Kerem de salak, o kankasi Oğulcan da, herif sırf az buçuk basket biliyor diye yayına çıkmaya basladi

Anadolu takımları da logolarını 7-8 yıldızlı olarak tescil etsin çıksın bakalım ne oluyor

Kerem Ovet ve Erinc Bilicanin ne vasfi var, kanallarda futbol yorumluyorlar?

Orhan abiye anlarimda, bunlar niye cikiyor?

@Umut Gül

acaba tff seneye de biz şampiyon olunca mı, bunların 5 yıldızı tescil edecek? çünkü biz 24 olucaz milli kümeden 1 tane var onu da bize ekleyip ne şiş yansın ne kebap deyip ikimizi de mi 5 yıldız yapacaklar

Sosyal medyadaki en iyi Galatasaray yorumcuları. O ekibe Sinan Yılmaz'ı da ekliyorum.

Yahu hocam yapma, kerem ile erincin futbola dair bildikleri pek bişe yok, saha içinden anlamazlar, ha dedikodu kısmını iyi yaparlar, adamların meslekleri bile baska

Yahu hocam yapma, kerem ile erincin futbola dair bildikleri pek bişe yok, saha içinden anlamazlar, ha dedikodu kısmını iyi yaparlar, adamların meslekleri bile baska
Saha içiyle ilgili en doğru yorumları yapan 4-5 Galatasaray'lı isimden üçü Erinç - Sinan - Orhan 3'lüsü benim gözümde. Kerem işin daha çok taraftar bakış açısında. Bu isimlerin GSTV'de olmasını çok isterdim ama orası da çok kalitesiz. Kendi oluşumlarını kurmaları lazım.

yuvarlak içinde yuvarlak 5 yıldızı kullandılar sandım neyse diyecektim, direkt şampiyon gibi 5 yıldızı yapmış şerefsiz ahlaksızlar

F02CqjkWwAAGytC

Geri
Üst Alt