Yunus Coşkun
Aslan Üye
- 23 Aralık 2019
- 9.277
- 5.902
- 1.173
Götun yemiyorsa yazmayacaksin. Bayılıyorum bunlara. Hem yazıyorlar hem yorumları engelliyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sosyal medyadaki en iyi Galatasaray yorumcuları. O ekibe Sinan Yılmaz'ı da ekliyorum.Kerem Ovet ve Erinc Bilicanin ne vasfi var, kanallarda futbol yorumluyorlar?
Orhan abiye anlarimda, bunlar niye cikiyor?
@Umut Gül
Sosyal medyadaki en iyi Galatasaray yorumcuları. O ekibe Sinan Yılmaz'ı da ekliyorum.
Saha içiyle ilgili en doğru yorumları yapan 4-5 Galatasaray'lı isimden üçü Erinç - Sinan - Orhan 3'lüsü benim gözümde. Kerem işin daha çok taraftar bakış açısında. Bu isimlerin GSTV'de olmasını çok isterdim ama orası da çok kalitesiz. Kendi oluşumlarını kurmaları lazım.Yahu hocam yapma, kerem ile erincin futbola dair bildikleri pek bişe yok, saha içinden anlamazlar, ha dedikodu kısmını iyi yaparlar, adamların meslekleri bile baska
Hasan Şaş'a da medya rol verilirse iyi olur laflarını direk rakiplere sokacaktır.Bizimde kendi medyamızı oluşturma vaktimiz geldi de geçiyor.
GSYİAD, Erden abi bir şekilde sponsorlukla destek olup Erinç gibi, Orhan Uluca gibi adamları desteklesin. Onlarda kendi mecralarını kursunlar.Hasan Şaş'a da medya rol verilirse iyi olur laflarını direk rakiplere sokacaktır.
Ne yazmıştıGötun yemiyorsa yazmayacaksin. Bayılıyorum bunlara. Hem yazıyorlar hem yorumları engelliyorlar.
Ne yazmıştı