Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cok iyi niyetli bir yaklasımTamam da Fener logosunu bu şekilde tescil ettirmişse ve resmi logoları buysa, medya buna karşı durmak zorunda değil ki? Eğer resmi makamlar buna izin vermişse ve "Fenerbahçe'nin resmi logosu budur" denmişse, medya neden ayak diresin? Resmi logo neyse onu kullanıyorlar.
Yağız Sabuncuoğlu. Kulüp üyemiz de Kerem Övet.
Hayır iyi niyetten ziyade, dijital spor medyasının içinde biri olarak söylüyorum bunu. Tamam her şirkette Fenerli de var Galatasaraylı da Beşiktaşlı da ama genelde yaklaşım "dur lan şu takımı kayıralım" tarzı olmuyor. Camialarla ters düşmemeye çalışılıyor genelde. Politik davranılıyor yani. Şimdi Fener "bizim tescilli logomuz budur" demişken ve resmi makamlar da onaylamışken firma "yok ben yıldızsız kullanacağım" derse Fenerlilerle papaz olur.cok iyi niyetli bir yaklasım
kendine medya diyorsan medya sorumlulugunu yerine getirmen lazım. oyle yazarsam birileri kızar diyen yayıncıya medya demem youtuber derim.Hayır iyi niyetten ziyade, dijital spor medyasının içinde biri olarak söylüyorum bunu. Tamam her şirkette Fenerli de var Galatasaraylı da Beşiktaşlı da ama genelde yaklaşım "dur lan şu takımı kayıralım" tarzı olmuyor. Camialarla ters düşmemeye çalışılıyor genelde. Politik davranılıyor yani. Şimdi Fener "bizim tescilli logomuz budur" demişken ve resmi makamlar da onaylamışken firma "yok ben yıldızsız kullanacağım" derse Fenerlilerle papaz olur.
Emin ol en çok onların başı ağrıyor böyle olaylarda. Çünkü yıldız kullansalar Galatasaray taraftarı ayaklanıyor, kullanmasalar Fener taraftarı.
İnternet üzerinden yayın yapan medya kuruluşları için iki temel faktör var;kendine medya diyorsan medya sorumlulugunu yerine getirmen lazım. oyle yazarsam birileri kızar diyen yayıncıya medya demem youtuber derim.
ben de diyorum ki bunlar medya kuruluşu falan degil. youtuber, tiktokçu boş beleş yayıncılar.İnternet üzerinden yayın yapan medya kuruluşları için iki temel faktör var;
1-takipçi
2-sponsorlar
tamamen bu iki kavram üzerinden ekmek yiyen firmalar bunlar. O yüzden inan bir takım taraftarı tarafından boykot edilmek en son isteyecekleri şey. Fenerin bu saçma yıldız kompleksi bu şirketleri de zor durumda bırakıyor. Onu söylemeye çalışıyorum. Yani adamlar Galatasaray taraftarıyla kavga edince bundan kar etmiyorlar.
O konuda haklı olduğun yönler var. Önüne gelen YouTube kanalı açıyor, kamera karşısına geçen herkes duayen gazeteci gibi okkalı okkalı yorumlar yapıyor. Piyasadaki YouTube kanallarının %90'ı çöp.ben de diyorum ki bunlar medya kuruluşu falan degil. youtuber, tiktokçu boş beleş yayıncılar.
İyi de bu logo legal olan değil armanın üstündeki yıldızlar şampiyonlukları ifade ediyor onlar ancak armanın içine armalarini değiştirip içine 5-10 hatta 100 ekleyebilir hatta isterse tamamen yıldızdan oluşan arma tasarlatabilir ama armanın üstüne gelen yıldızların manası belli ve bunun yasal dayanağı yok.O konuda haklı olduğun yönler var. Önüne gelen YouTube kanalı açıyor, kamera karşısına geçen herkes duayen gazeteci gibi okkalı okkalı yorumlar yapıyor. Piyasadaki YouTube kanallarının %90'ı çöp.
sorun şu ki resmi rakamlar demiyor bunu... Ali Koç diyor... Avaneleri de onu takip ediyor...Tamam da Fener logosunu bu şekilde tescil ettirmişse ve resmi logoları buysa, medya buna karşı durmak zorunda değil ki? Eğer resmi makamlar buna izin vermişse ve "Fenerbahçe'nin resmi logosu budur" denmişse, medya neden ayak diresin? Resmi logo neyse onu kullanıyorlar.
Ali koç boş bırakmaz onları... her yayına bonus bile kasar... SD gibileri zaten fener için kurşuna kafa atacak tipler... hiçbir şey vermese de aynı davranırlar...İnternet üzerinden yayın yapan medya kuruluşları için iki temel faktör var;
1-takipçi
2-sponsorlar
tamamen bu iki kavram üzerinden ekmek yiyen firmalar bunlar. O yüzden inan bir takım taraftarı tarafından boykot edilmek en son isteyecekleri şey. Fenerin bu saçma yıldız kompleksi bu şirketleri de zor durumda bırakıyor. Onu söylemeye çalışıyorum. Yani adamlar Galatasaray taraftarıyla kavga edince bundan kar etmiyorlar.