Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne fark eder? O zaman Arda da aynı pozisyonda. O da biliyor taraftarın yiyeceğini diyelim.Tek düzgün duruş sergileyen Arda Turan galiba burada Tahir. Candan biliyor taraftarın kendini yiyeceğini.
Gs, Arda nın camiası. İkisi farklı şeyNe fark eder? O zaman Arda da aynı pozisyonda. O da biliyor taraftarın yiyeceğini diyelim.
Katılmıyorum. İyi niyetle güzel bir davranışta bulunan adama art niyetlisin demeyi doğru bulmuyorum.Gs, Arda nın camiası. İkisi farklı şey
Gram samimi değil
Candan ın art niyetli olduğu önceden de malum zaten.Katılmıyorum. İyi niyetle güzel bir davranışta bulunan adama art niyetlisin demeyi doğru bulmuyorum.
Arda tipitipi o zaman niye o zaman onunla program yaptı. Salla Emrah.Candan ın art niyetli olduğu önceden de malum zaten.
Okan ile Erden de çıktı zaten onun programına başka adam yok gibiArda tipitipi o zaman niye o zaman onunla program yaptı. Salla Emrah.
Bence çıksın problem yok. Sen tek taraflı Candaş'ı eleştiriyorsun diye örnek verdim.Okan ile Erden de çıktı zaten onun programına başka adam yok gibi
Candan bu bülent uslu dan önce bjk trolleri ile algı oluşturuyordu.Bence çıksın problem yok. Sen tek taraflı Candaş'ı eleştiriyorsun diye örnek verdim.
İğrenç