Squid Game | Netflix

yannız dizinin türkçe dublajı efsane olmuş yav. orjinal halinden çok çok daha iyi oturmuş

o elbise kavgası eden sazanların alayı ilk oyunda kevgir olurdu heralede. hele o müthiş dayak yiyen mavili ağabeyi izlemek isterdim

Ben gayet beğendim çok fazla bok atıyorsunuz bence. Ama devamının gelmesini pek istemem tadında bıraksınlar

•quod erat demonstrandum•

Güzeldi sıkılmadan izletiyor kendisini dizi. Ama o vasat vipler,mafya babası karakteri ve o lüzumsuz hapishane kavgası oyunu olmasaydı daha güzel olurdu.

Bu koreliler değişik, nereye el atarlarsa o sektörü ele geçiriyorlar. adamlar bi dizi yaptılar kıyamet koptu

vatdandaşlarımızda masada

agzina kadar mantik hatalari ile dolu olan bir dizi nasil bu kadar popüler oldu yav

ben turkcell ceosu olsaydim, su dagin basinda videoyu göndermeye calistigi sahneye, gönderme amacli bir reklam filmi cekerdim simdi

turkcell en kritik anlarda bile 4,5g kalitesiyle hayatinizi kurtarir diye bir slogan da atardim

Bende izledim ağır durağan gidiyor hatta yer yer mantık hataları da var güzel mi ? Evet güzel, hatta bence toplumsal mesajları ile birlikte duygusallık ve her karakterin ayrı dünyasındaki zorlukları da ilgi çekici.İzlenebilir elbette ama süper değil…

Dizinin mesajı para mutluluk getirmezdir herhal. Para için 450 kisiyi öldürürsün ama o parayı yiyemezsin. Bu işler nasip kısmet.

Geri
Üst Alt