Squid Game | Netflix

Bitirmeme son 1 bölüm kaldı ama neden bu kadar konuşulduğunu halen anlamadım yav. Tarzı farklı biraz sıradışı tamam ama çok fazla konuşuldu.

metflix yapimi oldugu icin

a101 gibi sacma salak ergen dizileri bile haftalarca gündem oluyor metflix cikisli oldugu icin

bir de bu z kusaginin gördügü her b.ku abartma gibi bir huyu var

az biraz iyi olan her seyi göklere cikariyorlar

cok tiksindirici bir sey bu

sadece türkiye geneli icin konusmuyorum ama bu metflix üyeligine sahip olanlar kendilerini elit bir seymis gibi saniyorlar bir de

o daha da beter bir sey

ben kac kere birisine ne izliyorsun dedigimde, cevabi metflix izliyorum olarak aldim la

dizinin ismini vermeyip direkt metflix diyorlar

marka takintisindan oluyor bu

ayfon, rayban, bmw/mercedes anahtari ve buna ek metflix üyeligi

cogu insanin kurdugu hayal bu gibi geliyor bana artik

igrenc yav

a101 gibi sacma salak ergen dizileri bile haftalarca gündem oluyor metflix cikisli oldugu icin

sadece türkiye geneli icin konusmuyorum ama bu metflix üyeligine sahip olanlar kendilerini elit bir seymis gibi saniyorlar bir de

o daha da beter bir sey

ben kac kere birisine ne izliyorsun dedigimde, cevabi metflix izliyorum olarak aldim la

igrenc yav

mercedes kısmına pek katılmıyorum ama bmw doğru.
sefil türk insanının %99'u 2. el mercedesi bile alamayacak seviyede ekonomiye sahip. zaten gerçek mersocular anahtar göstermezler. bu bmwcilerin işidir. bunlar yeni nesil tofaşkçılardır.

ayfon kısmı aşırı doğru, tamamen hype oldu bu marka. özellikle başındaki herif rahmetli olunca. millet kamera için alıyor zaten. samsung yıllardır iphone dövüyor kamerada. samsung'un getirdiği bir özelliği 5 sene sonra ayfon getirince hemen oha adamlar yapmıs ağbi ya oluyor piyasa hemen.

dünyadaki z kuşağı rezil evet, ama türkiyedeki z kuşağı daha da rezil. bir de bunlarla akpyi devireceğini inanan y kuşağı var. onlar da hayalperest

mercedes kısmına pek katılmıyorum ama bmw doğru.
sefil türk insanının %99'u 2. el mercedesi bile alamayacak seviyede ekonomiye sahip. zaten gerçek mersocular anahtar göstermezler. bu bmwcilerin işidir. bunlar yeni nesil tofaşkçılardır.

ayfon kısmı aşırı doğru, tamamen hype oldu bu marka. özellikle başındaki herif rahmetli olunca. millet kamera için alıyor zaten. samsung yıllardır iphone dövüyor kamerada. samsung'un getirdiği bir özelliği 5 sene sonra ayfon getirince hemen oha adamlar yapmıs ağbi ya oluyor piyasa hemen.

dünyadaki z kuşağı rezil evet, ama türkiyedeki z kuşağı daha da rezil. bir de bunlarla akpyi devireceğini inanan y kuşağı var. onlar da hayalperest
20211010_121449.webp

bak bunlarin benim anahtarlarim

bana türkiyede 3-4 kisi niye kilif takiyorsun, onu cikarip öyle kullan diyen oldu

masaya koydugum zaman daha iyi belli olsun diye

bir de gecen kafede oturuyordum kuzenle

yan masada 4 tane ortalama 20 yaslarinda kiz vardi

biz orada 40-50dk otururken paso ayfon 13 muhabbeti yaptilar

sanki dünyaki tek önemli sey ayfon 13e sahip olabilmekmis gibi

yemin ederim basim sisti ya sunu dinlemekten

ülkenin gidisati hic iyi degil

her taraf marka takintili manyaklar kayniyor

SM-G965F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 140195

bak bunlarin benim anahtarlarim

bana türkiyede 3-4 kisi niye kilif takiyorsun, onu cikarip öyle kullan diyen oldu

masaya koydugum zaman daha iyi belli olsun diye

bir de gecen kafede oturuyordum kuzenle

yan masada 4 tane ortalama 20 yaslarinda kiz vardi

biz orada 40-50dk otururken paso ayfon 13 muhabbeti yaptilar

sanki dünyaki tek önemli sey ayfon 13e sahip olabilmekmis gibi

yemin ederim basim sisti ya sunu dinlemekten

ülkenin gidisati hic iyi degil

her taraf marka takintili manyaklar kayniyor

SM-G965F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

türkiyede değilsen daha iyi, şu sıralar türkiyede yaşamamak tanrının bir nimeti gibi bir şey

o daha da beter bir sey

igrenc yav
O yazıyı kim okuyacak Neco

Kore'yle ilgili sevdiğim tek şey bu şarkı.

Geri
Üst Alt