Squid Game | Netflix

Ben de merak edip 2 bölüm izledim. Kore’den midir bilmem ama başrol (en azından başrol zannediyorum onu) itici geldi bana. Tepkileri vs bilmiyorum ama ısınamadım.🤣 Ne kadar sürer bilmem ama uzun soluklu bir yapım olmaz, tek sezonda bitirmeliler diğer türlü yalandan uzatırlarsa tadı kaçar.

bunu neden izler bi insan
bide baslıgı acılmış

Dizi akıyor.Breaking Bad fanlarının yorumlarına aldanmayın.

FBNKGfzX0AQ_zbu

Brazzers yapmadı mı daha bunun parodisini

1 erkek 6 kadın olacak. Adam arkasını dönecek kadınlar hareket edecek. Adam tekrar dönünce hareket eden olursa seri po...

Brazzers ekibi beni bul senaryoyu yazdım. Erkek baş rol olabilirim.

Brazzers da baş rol olursan tepkim

Brazzers yapmadı mı daha bunun parodisini

1 erkek 6 kadın olacak. Adam arkasını dönecek kadınlar hareket edecek. Adam tekrar dönünce hareket eden olursa seri po...

Brazzers ekibi beni bul senaryoyu yazdım. Erkek baş rol olabilirim.

Senin CV'ni yolladım Brazzers AŞ'ye.

senden daha ne çıkar kim bilir

6.bölümü de bitirdim.Şu ana kadar müthiş gidiyor.İnsan psikolojisi ve dramı 6.bölümde dibine kadar hissettirmişler.

3. bölümü bitirdim dün. 4. bölümü izlememek için zor tuttum kendimi :)

3+3+3 bölüm olarak üç güne bölmek istiyorum. (Yetsin diye :red:)

Fikir güzel diyemiyorum çünkü Testere + Açlık Oyunları vs gibi yapımların entegre edilmiş hali gibi.

Hatta yakın zamanda 1 ve 2'si seçilen Labirent (Ölümcül Labirent) isimli seriyi oyun kurguları açısından ben daha başarılı buldum. Tek fark onda tuzağa düşürerek oyunlara dahil ediyorlar, bunda ise para ödülü var.

Yine de bu tür ilgisini çekenler için fena başlamıyor, fena da gitmiyor ama misket ve sonrasında olanlar saçmalık, heyecan da düşüyor. Mantık hatalarına girmeyeceğim olabilir ama heyecan etkisi de kesinlikle azalıyor, başlarda daha gerici ve başarılıydı.

Yarışmacılar salın bizi diye artistlik yaparken metroda şamarlandıkları videoları gösterdikleri sahne çok iyiydi :asd:

Ilk 6 bolum harika. Son 3 bolum cok standart. Gerilim, heyecan gidiyor.
Dedenin oyun kurma sebepleri falan sacmaydi.

Genel olarak diziyi begendim fakat sanki potansiyeli daha yuksekti gibi geldi. Konunun hakkini bazen tam verememisler.

5. bölüm e geldim, kanımca 2. sezon ihtimali olmayan bir dizi. Sıkılmadan izleniyor şimdilik. Öyle çok büyük beklentilere girmemek gerek.

Daha once de yazdim, sacmasapan muhabbetleri, aglamalari filan ileri sarinca su gibi akiyor. 10 bolumu filan neredeyse 3 saatte filan bitirdim.

Geri
Üst Alt