- 20 Ağustos 2017
- 24.097
- 16.389
- 1.838
Otogarin ordaki hangi stadyumdu? Tabi 30 sene oncesinden bahsediyorum. Hala orda mi bilmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Otogarin ordaki hangi stadyumdu? Tabi 30 sene oncesinden bahsediyorum. Hala orda mi bilmiyorum
Kolpaya son verelimArtık resmen rakibiz Aliağalı
IstanbulsporTebrikler Altay.
Yıllar sonra alt ligden üst lige futbol kültürü olan doğru düzgün bir takım çıktı.
Valla cok oldu hatirlamiyom hangi gar hangi stadOrası Atatürk Stadyumu. Alsancak Stadyumu Alsancak Garı'nın yanında.
Kaç paraya sattın zurnayaka sevdanı ?Tebrikler Altay.
Yıllar sonra alt ligden üst lige futbol kültürü olan doğru düzgün bir takım çıktı.
Kaç paraya sattın zurnayaka sevdanı ?
Bir ihtimal uzatmaya giderse diye yedek bekletmistir. Baski arttikca tecrübesiz stoperi yedi bitirdi. Maca Erhan ve Paixao ile baslasa belki ilk yaridan fisi cekerdi. Altinordu cok siradan bir takimmis.Altay, Mustafa hocanın egosuna rağmen çıktı süper lige. Paixao gibi bir golcüyü final maçında 11 başlatmadı.. 2. Yarı oyuna almak zorunda kaldı. Altay’ı tebrik ediyorum..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Darısı kocaeli ve sakaryanın başınaTebrikler Altay.
Bir ihtimal uzatmaya giderse diye yedek bekletmistir. Baski arttikca tecrübesiz stoperi yedi bitirdi. Maca Erhan ve Paixao ile baslasa belki ilk yaridan fisi cekerdi. Altinordu cok siradan bir takimmis.
kaç tane kerem gibi oyuncu oynatıyor ki takımlar 5 6 tane araya atarlardı diye düşünüyorum
Altay Göztepe'yi marizler mı?