St. Johnstone Karşısında İlk 11'imiz Belli Oldu

Arda dün Piri ile ısınma yaparken bile nefes nefese kaldı, ayrıca Feghouli ne alaka, daha dün Başkan göndermek istiyoruz demedi mi, hani genç presçi takım nerede? Mohamed’i tamamen bitirmek takıma ne kazandıracak? Maç sonu olunca “Hava soğuktu ondan elendik” bahanesini de kalmadı bu kadroyla. İnşallah hoca haklı çıkarsın.

Arda dısında çok mantıksız kadro değil bence.Ardanın turkiye kupasında bile oynamaması lazım.Sonucta rakip topu tamamen verecek.Biraz dar alan becerisine ihtiyaç var

Isin kötusu hadi feg bu mac show yapti, bu sefer pmaker sag kanat transferinden vaz gecilir adim gibi eminim. Gerci fegin göt kaldiracak hali yok ne showu yav. Benimkiside laf
O para için bi maçlık kaldırır renkdaş kafa karıştırıp maaşı araklamak için bu maç motor takacaktır.

terim_6867.webp

Bu adam balataları sıyırmış aga başka açıklaması yok bu 11'in.

Birak artik hoca ya birak. Fenerli birine kadroyu yaptirsan ancak bu kadar olur.

Yenilirsek 3 sene istedim yapilanma genclesme cart curt hava cok soguk... gol kaciriyoz sanki baska takimlar kacirmiyor tek bizimkiler kaciriyor... bahaneler hazir

Eskiden "Her şey ters gitse bile Fatih hocamız var" der rahat olurduk.
Hey gidi günler hey.....

Allah korusun bu maç kaybedersek şu kadroyu çıkaran hoca istifa etsin bir zahmet. Arda, Ömer, Akbaba takıntısını kaldıramıyorum artık. Barış şu Arda’yı kesemiyorsa alma kardeşim çocuk top oynasın en azından

Bu Emre Kılınç Fatih Terim'in anasına falan mı sövdü acaba? Yani 30 dakika pili olan Arda ve Feghouli sahada iken bu adam niye yedek? Ligin en iyi yerli kanatlarından birisine sahibiz ve adamı kullanmayıp EYTleri sahaya sürüyoruz.

Saha içine iyi transferler yapıyoruz da asıl transfer isteyen bölge sahanın kenarı.

Geri
Üst Alt