St. Johnstone Karşısında İlk 11'imiz Belli Oldu

Yıllardır futbol oynamayan 'adam' a elini öptü-lanet egonu tatmin etti diye son bir şans verdin hadi; oynasaydı eyvallah derdik belki de geçen sezon boyunca futbolun kendisini çoktan bıraktığını yeterince ispatlamadı mı Ar(magan)da da zamlı sözleşme ve hala forma veriyorsun?! Yetti gari!:mad::sopa:

Arda yerine kilinc olsa iyi 11di. Hatta diagneye ye göz yumardim

Ya turu inş geçeriz. Bu maçta sorun yaşayacağımız sanmıyorum. Benim geleceğe dair umudum kırıldı.

Arda varken Barış Alper forma alamayacak. Muhtemelen Alpaslan varken Neilsson da alamaz.

Mohammed kötü oynamamasına rağmen 90 dakika forma giymiyor.

Hocanın forma adaleti yok. İnsan üzülüyor.

Yav hocam Allah aşkına niye geberik Arda yerine Emre Kılınç yada BAY değil? Neden Arda?
Neden neden neden..

Takım deneme tahtası ne bir kadro istikrarı var ne bir düzen her mac farklı farklı kadro

Emre kilincin günahı ne la hoca. Niye aldın barış Alperi, onyekuruyu niye istemedin bu 35 yaşında bi tarafları Ağarmis herif için hoca. Burak kapacak bedava gitti fenere. Senin arda düşkün lugun yüzünden içine ettin her şeyin. Bu takim gençleşse ne gençleşmese ne dünyanın parasını harcıyorsun.

Emre Kılınç Sivastayken herkesin ağzı sulandığı bi kanatti adam her maç fenere saplıyordu önce herifi merkez orta saha yapti sonra da komple kesti takımdan.

Arda boşta olsa süper ligde zor takım bulur bizde banko adam böyle şampiyon olcaz yersen

#FatihTerimİstifa!

her ne olursa olsun istifa et be adam. Sıktı senin saçma sapan kadroların tepkilerin. Mümkünse seninle yeniden yapılanmayalım

Turu geçmek için mucize lazım

Geri
Üst Alt