Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.856
- 29.237
- 2.993
Aytaç yerine gedson luyindama yerine tanganga gelince ideal 11 olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç 1-0 olursa Sekidika’yı 70 gibi alsak çok daha faydalı olur aslında. Taylan formdaysa arkaya ve Berkan ikilisinden atılacak uzun toplarla rakibi baya yorar ileride hatta Barış Alper ile beraber. Heleki 2-0 falan yaparsak direkt Diagne - Barış - Sekidikayı alırım 4 olur maç.Valla babeli beğeniyorum
Eldekiler açısından ,bir şekilde fark yaratıyor hücüm organizasyonunda
Mohaya yardımcı oluyor ,bunda mutabıkız ,psv maçlarında sekidika takıma oranla iyi gözükmüştü .
laf olsun die şu bu olsaydı dionuz
Laf olsun diye değil.laf olsun die şu bu olsaydı dionuz
Geçen sene iyiydi.Emre Kılınç o bölgenin oyuncusu olmadığını ispatlamak için daha fazla ne yapmalı.
BAM dan kotu olamazorta sahaya bak. tarihin en cöp orta sahasi bu olmali
Laf olsun diye değil.
2. PSV maçını canlı izlemedim ama ilk maçta sağ bekte oynamasına rağmen Sekidika gayet iyi oynamıştı.
Mabadını kaldıramayan Babel'dense Sekidiya'yı oynatalım demek niye laf olsun?
var zaten emre kilincElde Verratti varken nasıl Aytaç oynar hakikaten yav
Sekidika hızıyla filan belki bir şeyler yapar.boey yerine oynasın demediğine göre laf olsun diyedir
2. maçı izledim sekidika hayli kötüydü
babel yerine oynayabilecek biri değil
Uzun zaman sonra beni memnun eden bir 11 geldi hocamdan.
Zaten herkes bu olasılık üzerinden konuşmuşAynen öyle şu kadroda acaba denecek tek şey aytac-kilinc değişikliği olabilirdi..
Emre Kılınç'tan bir halt olmaz, zaten olmadı. Olmayacak duaya amin diyorsunuz aylardır.var zaten emre kilinc