St. Johnstone Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Kapalı tribün müsterih olalım

aytaç bence gereksiz madem taylan koşuyor berkan koşuyor az biraz şut atabilen topla yürüyen emre kılınç olmalıydı önlerinde..emre yetenekli adam.

Babel’i beğenmiyorum ama elde de hazır kanat yok Feghouli’yi satılık listesine koyduktan sonra. Skor yollarında zayıfız. Falcao Babel ve Feghouli gönderilip yeni 3 hücum oyuncusu alınmalı yabancı.
bu kadro bugün için ideal, yapacak birşey yok. Umarım gol yemeden net bir skor alırız bugün.

Sekidika hızıyla filan belki bir şeyler yapar.
Babel yerine oynayabilecek biri değil diyorsun da, Babel ne yaptı?

sekidikada pek hız yok ki
biraz daha çabuk sadece
o çabukluğunu da garip tercihleriyle nötrlüyor
kerem ve babelin defansın araya sızmasıyla herifleri terörize edebiliriz
s.dika anca kenarda 1-2 güzel hareket yapıp topu geriye atar

Aanholt için de turnusol olacak bir maç. İdman yemese bile senelerdir premier Lig’de oynamış bir adam kalitesi ile fark oluşturması lazım.

Boey için temkinli bir oyun sergilemesini bekliyorum genç oyuncu da biraz açılma süresi olacaktır. İki uç alkış alınca tribünü gazına gelip akın akın gelecek bir tipi var ama.

İçlerinden en çok sevilen bence bu maç Berkan olacaktır ama Alanya’da oynadığı gibi oynarsa. Çünkü ihtiyacımız olan bir profil.Taraftar böyle bir isme aç. Rüzgârı arkasına alırsa oynar da oynattırır da.

Kılınç’ın iyi bir futbolcu olduğu hususunda mutabık kalalım.

Hocanın 1. evladı Babel mi? Arda mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ortada Pogba varda oynamıyor mu:ddddd diye mizah kasmaya gerek yok bence. Orta 3'lü çok defansif değil mi bu adamların beli dönmüyor hiçbir şekilde topu kim taşıyacak ki. Berkanda ön libero oynuyordu diye biliyorum.

Kadro güzel sadece Kılınç’ı ilk 11’de görmek isterdim.
İkinci yarı kralgne girer farka gideriz.

Geri
Üst Alt