- 1 Ocak 2011
- 15.432
- 10.455
- 1.838
Hosbulduk,Farkima bile varmamissin reis ceza yedim ya.hoşgeldin, neredeydin sen
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hosbulduk,Farkima bile varmamissin reis ceza yedim ya.hoşgeldin, neredeydin sen
Taylan eski on numara belki daha önde kullanırOrtada Pogba varda oynamıyor mu:ddddd diye mizah kasmaya gerek yok bence. Orta 3'lü çok defansif değil mi bu adamların beli dönmüyor hiçbir şekilde topu kim taşıyacak ki. Berkanda ön libero oynuyordu diye biliyorum.
olmadığının farkındaydım ama ceza yediğinden habersizdim. Geçmiş olsun, içeride iyi baktılar mı?Hosbulduk,Farkima bile farmamissin reis ceza yedim ya.
Emrahda böyle biri iste renkdaş unutuyor adamHosbulduk,Farkima bile farmamissin reis ceza yedim ya.
Bakmadilar ,3 transfer oldugu gun forumu misafirleri kapadilar hic bisey okuyamadimolmadığının farkındaydım ama ceza yediğinden habersizdim. Geçmiş olsun, içeride iyi baktılar mı?
Baris Bey yasiniz Suleyman Rodop abi kadar var miEmrahda böyle biri iste renkdaş unutuyor adam
Çok heyecanlı dakikalar geçirdik, üstsüz foto atanlar, çıplak koşup haberlere çıkanlar, evlenme teklifleri. Çok şey kaçırdın renktaş; sakin ol bundan sonraki nöbetlerde.Bakmadilar ,3 transfer oldugu gun forumu misafirleri kapadilar hic bisey okuyamadim
Yok okadar kocamadim Istanbulun plakasi yasindayim.Baris Bey yasiniz Suleyman Rodop abi kadar var mi
Hoca begenmemis gondermek istiyormus.Kosamiyormus bile antremanlardacikoldau niye yok?
sanmıyorum. inanmayın boyle haberlere.Hoca begenmemis gondermek istiyormus.Kosamiyormus bile antremanlarda
Tecrübeli oyuncuya da ihtiyacımız var. Babel zaten idare ediyor az çok katkı veriyor. Zaten ilk hamle Barış olacaktır.Babel yerine Baris olsaymis tam olcakmis
Boş konuşuoz54>35
Daha makul olabilirdi