Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:Çsosyalist taraftar grubuna sahip olan büyük Adana Demirspor takımını
süper lig'de görme vakti gelmiştir
HAYDİ ADS
KonyAds!!!
Destekleceğimiz ekip belli oldu.sosyalist taraftar grubuna sahip olan büyük Adana Demirspor takımını
HAYDİ ADS
KonyAds!!!
çok da şeyimde biraderDestekleceğimiz ekip belli oldu.
Başarılar Menemenspor
nasıl açıyoruzkonferans yayını aç abi vakit kaybı olmaz ben öyle yapıyorum bol pozisyon oluyor
Logosunu gördun mu menemenin. Bir Daha düsün benceDestekleceğimiz ekip belli oldu.
Başarılar Menemenspor
konferans veren kanal muhakkak vardır rtaş tam bakmadım da yayın akışınanasıl açıyoruz
Ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Fenerbahçe'nin logosunu andırıyor. Bu yüzden benden bir artı daha almıştır.Logosunu gördun mu menemenin. Bir Daha düsün bence
seni hiç iyi görmüyorumEzeli rakibimiz ebedi dostumuz Fenerbahçe'nin logosunu andırıyor. Bu yüzden benden bir artı daha almıştır.
demekki gsci olmuş @Furkan Korkmaz rengim tebrikler aramıza hoşgeldinseni hiç iyi görmüyorum
en son terimci olmuştun zatendaha 1 hafta önce karşı saftaydın

Terim hocama olan kırgınlığım bjk maçıyla son bulmuştur. Bu vakitten sonra yeni yönetim ve hocam ile yaşanacak yeni başarıların destekcisiyim. Gel sende bu yanlıştan dön hocam ile yaşacağımız yeni başarıları birlikte kutlayalım.seni hiç iyi görmüyorum
en son terimci olmuştun zatendaha 1 hafta önce karşı saftaydın
profil aydınlatma zamanın gelmedi misosyalist taraftar grubuna sahip olan büyük Adana Demirspor takımını
HAYDİ ADS
KonyAds!!!
yok sağolTerim hocama olan kırgınlığım bjk maçıyla son bulmuştur. Bu vakitten sonra yeni yönetim ve hocam ile yaşanacak yeni başarıların destekcisiyim. Gel sende bu yanlıştan dön hocam ile yaşacağımız yeni başarıları birlikte kutlayalım.
Her zaman Galatasaray'ın çıkarları ve menfaati için ömrümü adamışımdır.demekki gsci olmuş @Furkan Korkmaz rengim tebrikler aramıza hoşgeldin![]()