ST1.L 20/21 H:34 [ Menemenspor 1-4 ADS ] [ Adanaspor 0-2 Samsunspor ] [ Tuzlaspor 1-2 Giresunspor ] | MS | 9 Mayıs | TRT Spor/Türk/Avaz

Butun adana trt ye sponsorluk vermiş bu ne lan 10 dk dır ads ye basarılar

anketör olarak dayanamadım ilk mesaja anket ekledim katılım sağlayalım tşkkrlr :D

anketör olarak dayanamadım ilk mesaja anket ekledim katılım sağlayalım tşkkrlr :D
anketi kapatabiliriz

e73ab30f-692b-4992-b532-31b97c172d06.webp

Menemenspor Teknik Sorumlusu Recep Yazıcı: "Allah'a şükür düşmedik. Ligin üst kısmı bizi ilgilendirmiyor. İlk 2'de kim olursa Süper Lig'de başarılar diliyorum. Bugün biraz daha genç ve az süre alan oyuncularımızı görmek istiyoruz. İnşallah iyi bir maç olur." (beIN)

Ads rakibi

ads-samsun istiyorum ikisi de yüksek taraftara sahip. Giresun'da en azından ben onu göremedim pek

playoff'tan da altay veya giresun gelebilir

Valla Bursa da 1 lige çıkma finalinde Adana Demir - Giresun finaline bak yarı yarıya dolması gereken tribünleri kim doldurmuş 😂

Menemenspor Teknik Sorumlusu Recep Yazıcı: "Allah'a şükür düşmedik. Ligin üst kısmı bizi ilgilendirmiyor. İlk 2'de kim olursa Süper Lig'de başarılar diliyorum. Bugün biraz daha genç ve az süre alan oyuncularımızı görmek istiyoruz. İnşallah iyi bir maç olur." (beIN)

Ads rakibi
şaka gibi yaw

ads maçı satın almış diğer maçları izleyelim bari

Ads ile ilgili baya şaibe söylentisi var. Bu tür takimlar süper ligdede aynı şeyi yapmayacaklari ne malum. Heleki rakibinin yaptığı açıklama tam fiyasko. Hak eden superligte olsun.

Geri
Üst Alt