Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Samsun, Giresun'un kaybetmesi veya berabere kalması haricinde nasil 2. olabilir veya olabilecek mi? Bilen varsa aydinlatabilir mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen renktaş bir hakem maça ne kadar etki edebiliyorsa o şekilde etki etti ilk yarı. Tüm gri olan pozisyonları tuzla lehine verdi. Bir pozisyonda avantaja bırakması gereken pozisyonu faul diye kesti giresunlu oyuncu kaleciyle karşı karşıya kalmıştı. Bir gol daha bulması lazım giresunun yoksa hakem tuzlaya kalmadan mabadından bir şeyler uydurup tuzlaya attırır golüŞerefsiz olmayan penaltıyı icat etti yetmedi buz gibi golü ofsayt diye yediler herkese inat süper lige çıkacağız!
konuşma tarzın da değişmiş. seni tanıyamıyorum
Ben şike vardır yoktur demiyorum birilerinin emriyle destek alıyorlar ve bu da hakemleri etkiliyor. Geçen malum partinin sözcüsü ADS Süper Lig'e çıkmalı dedi. Daha da bir şey demeye gerek yok. Zaten başkanları malum partili olduğu bilinen bir şahıs.Adanaspor Samsun maçına baksana şu an kimler oynuyor? Ya da Bolu Samsun maçına bak. Balıkesir bugün 5 yedi zaten çapı olmayan bir takım. Eyvallah buz gibi goller güme gitti ama bunun şikeyle ne alakası var hakem hatası oldu
hocam seni severim ederim yapmaHm? Tüm maçlar satılmış gibi bu 3 adi takım da çıkmamalı
Samsun'un hem Giresun hem ADS'ye karşı 1 beraberlik 1 mağlubiyeti var. Dolayısıyla rakibinin puan kaybetmesinden başka şansı bulunmuyor.Samsun, Giresun'un kaybetmesi veya berabere kalması haricinde nasil 2. olabilir veya olabilecek mi? Bilen varsa aydinlatabilir mi?
Teşekkür ederim üstatSamsun'un hem Giresun hem ADS'ye karşı 1 beraberlik 1 mağlubiyeti var. Dolayısıyla rakibinin puan kaybetmesinden başka şansı bulunmuyor.
her zaman yerliden yana olduğumu bilirsin knkkonuşma tarzın da değişmiş. seni tanıyamıyorum
Öyle bir ihtimal yok çünkü Samsun hem ikili hem de üçlü averajda diğer rakiplerden geride.Dolayisiyla tek ihtimal Giresun ya da ADS'nin puan kaybetmesi.Yoksa Play Off'ta şansını deneyecek Süper Lig'e yükselecek son takım olmak adına.Samsun, Giresun'un kaybetmesi veya berabere kalması haricinde nasil 2. olabilir veya olabilecek mi? Bilen varsa aydinlatabilir mi?
hocam seni severim ederim yapma
@Umut YILDIRIMOĞLUHm? Tüm maçlar satılmış gibi bu 3 adi takım da çıkmamalı
Sesimiz gittikçe daha gür çıkmaya başlamalı.
garip bir herif
hadi len oradanSesimiz gittikçe daha gür çıkmaya başlamalı.
Bu ligde bu üç takıma yer yok.