ST1.L 20/21 Playoff YF M:1 | Altınordu 1-0 Samsunspor | MS | 18 Mayıs | TRT Spor

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
1620729967632.png

1620729986078.png
1620729998288.png
1620730027394.png

1620730093588.png

2020-21 Spor Toto 1. Lig Playoff Yarı Final 1. Maç
Altınordu - Samsunspor
Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu
18 Mayıs 2021 Salı
20.00

Samsunspor kazanır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

altınordu'da baskı yok. Çıkamazsa kimse hesap sormaz. Ancak samsun zaten direkt çıkamadığı ciddi eleştiri var şehirde ve medyada. 3 oyuncu gönderildi

bu yüzden samsun alır gibi

altınordu'da baskı yok. Çıkamazsa kimse hesap sormaz. Ancak samsun zaten direkt çıkamadığı ciddi eleştiri var şehirde ve medyada. 3 oyuncu gönderildi

bu yüzden samsun alır gibi
Altınordu zaten çıkmak istemiyor ki başkanları da açıkladı çıksak ne yapacağız tek bir yabancı olmadan üst ligde tutunmamız zor olur dedi. Zaten senelerdir son maçlarda hep satıyorlar üst lige çıkmamak için. Samsun banko bu maç.

Altınordu zaten çıkmak istemiyor ki başkanları da açıkladı çıksak ne yapacağız tek bir yabancı olmadan üst ligde tutunmamız zor olur dedi. Zaten senelerdir son maçlarda hep satıyorlar üst lige çıkmamak için. Samsun banko bu maç.
Zekasi mi yok bu adamin. para kazanirsin dusersin iste.

o biraz baskıyı almak için de olabilir. Evet tutunamazlar ama daha önceleri biz süper ligden parayı alıp tekrar düşeriz de diyordu

düşseler bile ciddi bir gelir gelecek sonuçta

o biraz baskıyı almak için de olabilir. Evet tutunamazlar ama daha önceleri biz süper ligden parayı alıp tekrar düşeriz de diyordu

düşseler bile ciddi bir gelir gelecek sonuçta
Altınordu'nun kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Ben A takımımızın Süper Lig’e çıkmasını istemiyorum, ama kadere de karşı durmuyorum. Zaten duramam da" dedi.

Altınordu'nun kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Ben A takımımızın Süper Lig’e çıkmasını istemiyorum, ama kadere de karşı durmuyorum. Zaten duramam da" dedi.
biliyorum bunu ama 2-3 sene önce de dediğim şeyi söylemişti. Sonuçta hayır kardeşim kesinlikle çıkmıyoruz falan demiyor

biliyorum bunu ama 2-3 sene önce de dediğim şeyi söylemişti. Sonuçta hayır kardeşim kesinlikle çıkmıyoruz falan demiyor
Çıkmak isteseler çoktan çıkarlardı senelerdir hep aynı sıralarda gezip duruyorlar. Geçen bir flood okumuştum son haftaları bariz satmışlar son sezonlarda. Yani ortada daha çok çıkmamak için bir mücadele var. Hatta başkanlarına deseler her sezon 7. bitireceksiniz diye kabul ederler.

Samsun bir gol atsa bari mac bitmeden.

Geri
Üst Alt