- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
2020-21 Spor Toto 1. Lig Playoff Yarı Final 1. Maç
Altınordu - Samsunspor
Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu
18 Mayıs 2021 Salı
20.00
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Altınordu zaten çıkmak istemiyor ki başkanları da açıkladı çıksak ne yapacağız tek bir yabancı olmadan üst ligde tutunmamız zor olur dedi. Zaten senelerdir son maçlarda hep satıyorlar üst lige çıkmamak için. Samsun banko bu maç.altınordu'da baskı yok. Çıkamazsa kimse hesap sormaz. Ancak samsun zaten direkt çıkamadığı ciddi eleştiri var şehirde ve medyada. 3 oyuncu gönderildi
bu yüzden samsun alır gibi
Zekasi mi yok bu adamin. para kazanirsin dusersin iste.Altınordu zaten çıkmak istemiyor ki başkanları da açıkladı çıksak ne yapacağız tek bir yabancı olmadan üst ligde tutunmamız zor olur dedi. Zaten senelerdir son maçlarda hep satıyorlar üst lige çıkmamak için. Samsun banko bu maç.
Herhalde ligde sonuncu olup prestijlerinin düşmemesini istiyorlar.Zekasi mi yok bu adamin. para kazanirsin dusersin iste.
Altınordu zaten çıkmak istemiyor ki başkanları da açıkladı çıksak ne yapacağız tek bir yabancı olmadan üst ligde tutunmamız zor olur dedi. Zaten senelerdir son maçlarda hep satıyorlar üst lige çıkmamak için. Samsun banko bu maç.
Altınordu'nun kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Ben A takımımızın Süper Lig’e çıkmasını istemiyorum, ama kadere de karşı durmuyorum. Zaten duramam da" dedi.o biraz baskıyı almak için de olabilir. Evet tutunamazlar ama daha önceleri biz süper ligden parayı alıp tekrar düşeriz de diyordu
düşseler bile ciddi bir gelir gelecek sonuçta
biliyorum bunu ama 2-3 sene önce de dediğim şeyi söylemişti. Sonuçta hayır kardeşim kesinlikle çıkmıyoruz falan demiyorAltınordu'nun kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Ben A takımımızın Süper Lig’e çıkmasını istemiyorum, ama kadere de karşı durmuyorum. Zaten duramam da" dedi.
Çıkmak isteseler çoktan çıkarlardı senelerdir hep aynı sıralarda gezip duruyorlar. Geçen bir flood okumuştum son haftaları bariz satmışlar son sezonlarda. Yani ortada daha çok çıkmamak için bir mücadele var. Hatta başkanlarına deseler her sezon 7. bitireceksiniz diye kabul ederler.biliyorum bunu ama 2-3 sene önce de dediğim şeyi söylemişti. Sonuçta hayır kardeşim kesinlikle çıkmıyoruz falan demiyor
1mac mi Yoksa 2?