Stadyum | TRT Spor

BİLGİ | Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün saat 21.00'de A Haber "Artı Futbol" programına katılacak.

BİLGİ | Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan saat 21.50'de TRT 1'de "Stadyum" programına katılacak.

trt1 'de ersin düzen ağzından köpükler saçıyor sedat doğan rezil ediyor. kudurdu ersin

ersin de sikecilere canak tutuyor tff ve tüpcü'yü savunuyor rezalet

gerci trt'nin kime yakin bir kanal oldugunu da "cok iyi bilirizzzzzzzzzzzzzzz"

Şükrü ergün ve sedat doğan açıklamaları bir derlense forum tarafından

Neler hakkında konuştular, özet geçebilir misin?

benim izlediğim bölümde tff'nin drogba ve eboue'yi pfdk'ya sevk etmesi hakkında konuştular.

ersin tff'yi savunmaya çalıştı sedat doğan madara etti ersini.

hukuku bilmiyorsun, kuralları bilmiyorsun, ingilizcen yetiyosa fifa'nın kurallarından çeviri yapalım dedi.

tff her türlü karşımızda, orada oturmamaları için elimizden geleni yapıyoruz yapacağız dedi

sonra çatıyı kapatmak şu an gündemimizde yok dedi.

çatıyı kapatmaya değil çimi yaşatmaya çıkıyoruz dedi.

Şükrü ergün ve sedat doğan açıklamaları bir derlense forum tarafından

Yönetim olarak Galatasaray taraftarı maçtan hemen sonra oyuncuları tribüne çağırdı ve alkışladı birlik beraberlik içerisindeyiz. Eğer 11 puanlık fark açılıyorsa biz de bunu kapatırız. Galatasaray bugün yapılamaz denilen her şeyi yapmıştır. Geçmişte dokuz puanlık farkı kapattıysak bugün de 11 puanlık farkı kapatırız. Bizler yönetici olarak camiamızdan taraftarımızdan ve armamızın gücünden destek alıyoruz. Bizim futbolcularımız karakterli oyunculardır içlerindeki isyanı bütün sezona yansıtacaklardır

TFF yönetimini istemediklerini belirtti, "Beşiktaş da Trabzonspor da Federasyondan memnun değil, biz de Galatasaray olarak bu Federasyona destek vermedik

Basketbol Federasyonu'ndan hiç memnun değiliz, konu Galatasaray olunca büyük sorunlar yaşanıyor. Türkiye'de birçok şeyin üstü örtülüyor, bugün insanlar kendi haklarını kendi almaya çalışıyor. Adamına göre muamele yapılıyor güçlü isen hukuk uygulanıyor algısı var, sağlıklı bir ortam içerisinde yaşamıyoruz. Federasyonlar görevlerini tam olarak yerine getirmeli."

benim izlediğim bölümde tff'nin drogba ve eboue'yi pfdk'ya sevk etmesi hakkında konuştular.

ersin tff'yi savunmaya çalıştı sedat doğan madara etti ersini.

hukuku bilmiyorsun, kuralları bilmiyorsun, ingilizcen yetiyosa fifa'nın kurallarından çeviri yapalım dedi.

tff her türlü karşımızda, orada oturmamaları için elimizden geleni yapıyoruz yapacağız dedi

sonra çatıyı kapatmak şu an gündemimizde yok dedi.

çatıyı kapatmaya değil çimi yaşatmaya çıkıyoruz dedi.

Ersin'e bak ya, hangi akla hizmet tff'yi savunuyorsa. Zaten onu oldu olası sevmemişimdir, iyi ayar vermiş Sedat Doğan.

TRT gibi devlet menşeili bir kanaldan nasıl bir tutum bekliyordunuz ben hiç şaşırmadım

BcrWHIFIQAAVmJG.jpg:large

Stadyum - TRT 1

Ayhan daha genç duruyor. Reyiz çökmüş resmen. :(

Geri
Üst Alt