Stadyum | TRT Spor

Cevap: 1'e 1 Futbol | Stadyum Pazar - TRT

anlaşılmışsa tazminatta ödenecekse mecbur verecekler.

Ilk günden asarlar Ünal Aysal´i valla :D Gerets´e 4 Milyon Euro tazminat verilmez, kimse kusura bakmasin. Ayrica Fas Futbol Federasyonundan 4 Milyon Euro kazaniyor. Bu para da asla verilmez. Ben sahsen karsiyim Gerets´e. Dogru isim oldugunu düsünmüyorum. Zaten Tulun ve Albayrak futbolun basinda olmak istedikleri icin Gerets´i istiyorlar. Terim´e göre daha yumusak, daha paylasimci, yönetilmeye müsait. Terim öyle degil. Terim´in oldugu yerde Tulun ve Albayrak´a söz düsmez

Hic ummadigimiz bir isimi getirebilirler.

Ama bana sanki Luce gelecek gibi geliyor.

Ilk günden asarlar Ünal Aysal´i valla :D Gerets´e 4 Milyon Euro tazminat verilmez, kimse kusura bakmasin. Ayrica Fas Futbol Federasyonundan 4 Milyon Euro kazaniyor. Bu para da asla verilmez. Ben sahsen karsiyim Gerets´e. Dogru isim oldugunu düsünmüyorum. Zaten Tulun ve Albayrak futbolun basinda olmak istedikleri icin Gerets´i istiyorlar. Terim´e göre daha yumusak, daha paylasimci, yönetilmeye müsait. Terim öyle degil. Terim´in oldugu yerde Tulun ve Albayrak´a söz düsmez

sen karşısında bakalım yönetimde karşımı Gerets'e.

4 milyon tazminat verilmez diyorsun renkdaş ama bu senin düşüncen parayı sen vermiyorsun sonuçta:) tamam Terim'i istiyorsun ama Aysal Gerets derse 4 milyonu sorun yapmaz.

not: bende Terim'i istiyorum.

sen karşısında bakalım yönetimde karşımı Gerets'e.

4 milyon tazminat verilmez diyorsun renkdaş ama bu senin düşüncen parayı sen vermiyorsun sonuçta:) tamam Terim'i istiyorsun ama Aysal Gerets derse 4 milyonu sorun yapmaz.

not: bende Terim'i istiyorum.

Aysal verir de, ilk mali kongrede alirlar pacasini asagiya :D Mourinho´ya vermiyor sonucta o kadar parayi. Gerets´e nasil 4 Milyon tazminat verirsin diye harcarlar Aysal´i 2 ayda :D

ya cebinden verirse? :)

Vermem demisti ama istedikten sonra bir yolunu bulur. Aslinda konu, en dogru ismi bulup getirmek. Bence en dogru isim Gerets degil. Bize ciddi anlamda bir piskopat gerekli :D Futbolcularla iyi anlasan bir piskopat ama. Bu da Terim´den baskasi degil. Gerets bu oyuncilari toparlayamaz. Kimse iplemez

Terim icin iddali konusanlar var, kesin diyorlar.

Ama Ünal Aysal`in tarifine ve ekibine hic uymiyan bir kisilige sahip.

Birde Ali Dürüst sunu demis: Biz takimi kurariz, gerisi t.direktörün isidir.

Celiski var bence.

Terim icin iddali konusanlar var, kesin diyorlar.

Ama Ünal Aysal`in tarifine ve ekibine hic uymiyan bir kisilige sahip.

Birde Ali Dürüst sunu demis: Biz takimi kurariz, gerisi t.direktörün isidir.

Celiski var bence.

Zaten problem o Murat. Ali Dürüst illa Terim´in getirilmesini istiyor. Albayrak ve Tulun farkli isimleri istiyor. Tulun Florya´da olmak istiyor tabi, Albayrak´ta Florya´da zaman gecirip futbolcularla ilgilenmek istiyor. Terim gelirse ikisinin hayali suya düsecek :) Farkli düsüncelerde yöneticiler var listede. En büyük problem o. Ali Dürüst´e kalsa hemen Terim´i getirir

Gerets'în tazminatına vereceğin 4 milyonu Lucescu'ya bonus olarak verip adamı ikna etmeye çalışmak daha mantıklı.

Zaten problem o Murat. Ali Dürüst illa Terim´in getirilmesini istiyor. Albayrak ve Tulun farkli isimleri istiyor. Tulun Florya´da olmak istiyor tabi, Albayrak´ta Florya´da zaman gecirip futbolcularla ilgilenmek istiyor. Terim gelirse ikisinin hayali suya düsecek :) Farkli düsüncelerde yöneticiler var listede. En büyük problem o. Ali Dürüst´e kalsa hemen Terim´i getirir

Ozaman burdan ne cikariyoruz. Ünal Aysal ekibinde ki isimleri dogru secememis.

Veyahut ceki düzen verecek bu ise. Sonradan huzurusuzluk yasarlar diye cok korkuyorum, inan. Her türlü konular da.

Lucescu´ya kimse hayir demez de, 2 sene sonra birakacagim diyor. Galatasaray´a uygun degil. 1 senede toparlamaya calissa, 2. senede sampiyon yapar, ceker gider. Kaliriz ortada.

Ali Dürüst varken Tulun'unda Albayrak'ında borusu ötmez kimse kusura bakmasın.

Lucescu´ya kimse hayir demez de, 2 sene sonra birakacagim diyor. Galatasaray´a uygun degil. 1 senede toparlamaya calissa, 2. senede sampiyon yapar, ceker gider. Kaliriz ortada.

boşuna plan,program demiyorlar verirsin kimi düşünüyosan 2 sene yanına,o gidince devam edersin planlı,programlı keşke 2 sene de olsa gelse.

Ozaman burdan ne cikariyoruz. Ünal Aysal ekibinde ki isimleri dogru secememis.

Veyahut ceki düzen verecek bu ise. Sonradan huzurusuzluk yasarlar diye cok korkuyorum, inan. Her türlü konular da.

Acikcasi bende yavas yavas sinirleniyorum yani. Cünkü Terim´e sartlanmistim. Tulun´u da hic tutmam zaten. Onun Aysal´a fikir verdigini düsününce sinirleniyorum. Hepsi biliyor aslinda Terim´in en dogru isim oldugunu. Ama Tulun Florya´da olmak istiyor iste. Kisisel hesaplar yani. Galatasaray´in menfaateriyle alakasi yok. Aysal en kisa zamanda yumrugu masaya vursun bi ayar ceksin yöneticilere. Herkes kafasina göre is yapmasin. Böyle basarili olamayiz yoksa

Acikcasi bende yavas yavas sinirleniyorum yani. Cünkü Terim´e sartlanmistim. Tulun´u da hic tutmam zaten. Onun Aysal´a fikir verdigini düsününce sinirleniyorum. Hepsi biliyor aslinda Terim´in en dogru isim oldugunu. Ama Tulun Florya´da olmak istiyor iste. Kisisel hesaplar yani. Galatasaray´in menfaateriyle alakasi yok. Aysal en kisa zamanda yumrugu masaya vursun bi ayar ceksin yöneticilere. Herkes kafasina göre is yapmasin. Böyle basarili olamayiz yoksa

bunlar sadece tahmin renkdaş sakin olmak lazım

biz biliyormuyuzki

Tulun floryada olmak istiyor

Tulun Gerets'i istiyor

Aysal sadece Tulun'u dinliyor

belki konuşuldu herkes ortak fikir beyan etti

belki Terim'le anlaşıldı o yüzden beklemek gerek.

bunlar sadece tahmin renkdaş sakin olmak lazım

biz biliyormuyuzki

Tulun floryada olmak istiyor

Tulun Gerets'i istiyor

Aysal sadece Tulun'u dinliyor

belki konuşuldu herkes ortak fikir beyan etti

belki Terim'le anlaşıldı o yüzden beklemek gerek.

Haklisin. Sartlandigim icin celalleniyorum hemen :)

Kendi egolarini bir kenara koymalari lazim.

Abdurrahim Albayrak cok sevilir camiaa icinde. Futbolcular da sever.

Albayrak´a yönetimde üstlenebilecegi bir görev veririsin, onun disinda takim ile olmak istiyorsa, illa Florya da olmasina gerek yok ki. Hani bir futbolcunun sorunu olur skintisi olur, Abdurrahim Albayrak`in kapisi acik olur. Buna da Fatih Terim birsey demez heralde. Ayrica Abdurrahim Albayrak verilen görevin disina cikacagini sanmiyorum, o karakterde bir insan degil. Snirini bilecektir.

Bülent Tulun`a gerek varmi, onu önce düsünmek lazim. Yerli transferler ile ilgilenebilir belki.

Böyle bir ortamda Fatih Terim`e yer acmis olursun. Bunu sagliyacak isimde Ünal Aysal`dir. Liderlik vasfini göstermesi lazim.

Geri
Üst Alt