Stadyum | TRT Spor

Neredesin erman toroğlu ve telegol?

Onlarda bazen bize saldırıyorlardı ama bu şerefsizler gibi şikebahçe yalakası değilerdi.

Melo'yu şike sürecinden fazla konuşuyorlar.

Trt zaten hükümetin en yalaka kanalı olmuş

Melo: "bazen cok sey soyelemek istersiniz ama soyleyemezsiniz.." Roportaji boyle bitirmesi de cok anlamli..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neredesin erman toroğlu ve telegol?

Onlarda bazen bize saldırıyorlardı ama bu şerefsizler gibi şikebahçe yalakası değilerdi.

Melo'yu şike sürecinden fazla konuşuyorlar.

Trt zaten hükümetin en yalaka kanalı olmuş

Sirf telegol'u yayindan kaldirmak icin kanali satin aldilar.. Bi onlar konusuyolardi sike olaylarini simdi onlar da yok..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Melo nokta atışı yapmış yine nerden vursak diye birbirlerine bakıyor kanı bozuklar. Ayhan hiçbir Türk oyuncusu bu hareketleri yapmaz diyor yüzsüz herif. Önce kendine bak satılık.

Melo gibi oyuncu var mı Türkiye'de? Şerefsizler.. Aslanım Melo

tamam melo nun yaptiklari normal degil ama yillardir luciano lugano emre meireless bu ligde yapmadiklari artik bizide sabrimizi tasirdi,melo bence kendimden konusiyim ,benim gönlümden gecenleri yapiyor ,emre o hareketi bende yapardim tüpcünün elini bende tutmazdim ,bir geriye bir su aziz yildirima bi gecirse bütün isteklerimi yapmis olucak.

aslanim meloo kim tutar seni

Murat Bereket @murat_bereket · 15 Min.

11 Haziran itibariyle hergün TRT SPOR ekranlarında Kupa Anatomi adlı programla dünya kupası boyunca karşınızda olucaz.

Murat Bereket @murat_bereket · 12 Min.

Bülent Ülgen'in moderatörlüğünde yorumcularımız Ümit Özat, Gürkan Kubilay ve Ali Ece...

Ümit Özat....
smiley3911.gif

Trt Ali Ece'yi mundar ediyor.Tek başına program yapmalıyken Ümit Özat neyy lan!!!

Yalnız Ali Ece lafını esirgemez ve Ümit Özat'ta da malzeme çok olunca gırgır olur program.

Geri
Üst Alt