Stanislav Ivanov Galatasaray'da İddiası

ilk kez duydum ama umarim dogrudur

Bulgar oyuncu dedin mi Berbatov gibi olacak asıl o zaman iş yapar. 2 güne transferi gerçekleşirse, resmi açıklama KAP falan gelirse tamamdır yoksa çakma haber. Bizde transfer genelde öyle basına düştü mü eğer gerçekse aynı gün tamamlanır bilemedin ertesi gün biter.

Denemekten zarar gelmez. Fena değil gibi.​

Eger sag acik alinacaksa keske Zinckernagel icin zorlasak. Üstelik kontrati da bitiyor galiba.

oyuncuyu tanıyor musun?
kaç maçını izledin renktaş
Bulgaristan liginden biliyorum. Daha 16 yaşında Levski Sofya A takımıyla maça çıktı ve gol attı.

Yüksek potansiyele sahip ve tam anlamıyla Kanat - Forvet diyebileceğimiz bir oyuncu.

Benim gözümde Stanislav> Despodov

Oradaki medyada haber varmı bizle ilgili ? Kaynak olarak Türkiye'yi gosterdilerse ilgimiz bile yoktur
Evet. Bulgaristan medyasına göre oyuncuyu Almanya, İngiltere ikinci lig takımları ve Galatasaray istiyor fakat oyuncu ikinci ligde oynamak istemiyormuş, Galatasaraya daha sıcak bakıyormuş.

Ne Despedov'u tanıyorum, ne de Ivanov'u. Yetenekleri nedir bilmiyorum ama inşallah futbol IQ'ları yüksek elemanlardır. Feghouli'yi bir şekilde dehleyip bu arkadaşlardan biri ve Sekidika'yla sağ kanat rotasyonunu tamamlasak çok güzel olurdu. Ama öyle bir şey olmayacağı için daha uzun vadeli bir yatırım olacağa benziyor. Hayırlısı olsun.

Geri
Üst Alt