Statlara Giriş İçin Aşı/PCR Testi Şartı Geldi!

Sanki aşılar yüzde yüz etkiliymiş gibi pcr saçmalığına girmiyorum bile

Tvde seyrederiz o daha güzel hem

Tv karşısına oturmadan önce de test aşı kan örneği vs isterlerse de şaşırmam

Bizi o kadar düşünüyorlar ki gözlerim yaşarıyor düşününce

Sanki aşılar yüzde yüz etkiliymiş gibi pcr saçmalığına girmiyorum bile

Tvde seyrederiz o daha güzel hem

Tv karşısına oturmadan önce de test aşı kan örneği vs isterlerse de şaşırmam

Bizi o kadar düşünüyorlar ki gözlerim yaşarıyor düşününce
Cahil cahil konuşmayalım. Aşı olup korona ya yakalanlardan dolayı böyle diyorsan aşınin zaten korona ya yakalanmayacaksin diye bir iddiası yok. Öldürmez diye bir iddiası var.
Umarim kendine veya sevdiklerine bu bela şey gelmeden veya yapacak çok bir şey kalmadan hem kendi sağlığın hem etrafın için bu sorumluluğu yerine getirirsin.

GSCimbom Mobile App

Cahil cahil konuşmayalım. Aşı olup korona ya yakalanlardan dolayı böyle diyorsan aşınin zaten korona ya yakalanmayacaksin diye bir iddiası yok. Öldürmez diye bir iddiası var.
Umarim kendine veya sevdiklerine bu bela şey gelmeden veya yapacak çok bir şey kalmadan hem kendi sağlığın hem etrafın için bu sorumluluğu yerine getirirsin.

GSCimbom Mobile App

Çok biliyormuş gibi konuşmayalım.Biatçı zihinler yüzünden bugün ve gelecekte insanlara edilecek olan zulümden yine bu zihniyetin ürünü kişiler sorumlu olacak.

Abartıldığını düşündüğüm bir şey için insanlara dayatmalar da bulunulmasını saçma yersiz ve kapitalizmin geldiği son nokta olarak görüyorum

İnsanlar milyonlarca hastalıktan ve milyonlarca sebepten vefat edebiliyor hatırlatayım.

Uzaktan yakından bilumum tanıdığım hiç bir insan evladının bu şeyden öldüğüne şahit olmadım.

Herkese sağlıklı ömür geçirmesini dilerim.

Sinovac Avrupada kabul görmüyor malesef rengo, yoksa onu vurdururdum, mrna asisini saglikli bi vucüda enjekte etmeye sicak bakmiyorum

Avrupa'da yaşıyorsan büyük sıkıntı senin için ya kendini uzun bir süre izole etmelisin ya da mRna aşısı olmalısın başka çözüm yolu yok gibi renktaş

GSCimbom Mobile App
valla 2 gün beni perte çıkardı bu biontech. Korona olsam bu kadar kötü olmazdım.

Asi olan ''veya'' pcr testi cok riskli bence.
Sonucta asi olanda hasta olabiliyor ve baskasina bulastirabiliyor. Bence hem asi olan ve pcr testi olan tek stada girebilmeli veya'si yok bunun. Delta zikkimida var hem..

Avrupa'da yaşıyorsan büyük sıkıntı senin için ya kendini uzun bir süre izole etmelisin ya da mRna aşısı olmalısın başka çözüm yolu yok gibi renktaş

Hocam Almanyada su an asili veya asisiz hic fark etmiyor, asi olmadim ama istedigim herseyi yapabiliyorum, bazi seyler icin hizli test zorunlulugu vardi ama kalkti 2 ay önce, bakalim artik nereye kadar

Hocam Almanyada su an asili veya asisiz hic fark etmiyor, asi olmadim ama istedigim herseyi yapabiliyorum, bazi seyler icin hizli test zorunlulugu vardi ama kalkti 2 ay önce, bakalim artik nereye kadar

İyiymiş o zaman renktaş umarım bu şekilde devam eder ama aşı olmayacaksan kendini koruman çok önemli çünkü yakalanma durumunda aşı olanlara göre daha ağır geçirme olasılığın %99 (aşının koruyuculuk oranı) umarım şu lanet virüs hiç uğramaz sana.

Hastanelerde hizli test istiyorlar.
Belki agustosda olmayabilir ama en gec eylülde kisitlamalar baslar tekrar. Bu delta varyantindan dolayi sikintili gececek.

İyiymiş o zaman renktaş umarım bu şekilde devam eder ama aşı olmayacaksan kendini koruman çok önemli çünkü yakalanma durumunda aşı olanlara göre daha ağır geçirme olasılığın %99 (aşının koruyuculuk oranı) umarım şu lanet virüs hiç uğramaz sana.

Eyvallah sagolasin, insallah kimseye ugramaz, özellikle 60yas üstündeki vatandaslarimiza, Almanyada 40 yas alti hastaligi agir gecenin orani 2% burada, sen asi oldunmu?

Çok biliyormuş gibi konuşmayalım.Biatçı zihinler yüzünden bugün ve gelecekte insanlara edilecek olan zulümden yine bu zihniyetin ürünü kişiler sorumlu olacak.

Abartıldığını düşündüğüm bir şey için insanlara dayatmalar da bulunulmasını saçma yersiz ve kapitalizmin geldiği son nokta olarak görüyorum

İnsanlar milyonlarca hastalıktan ve milyonlarca sebepten vefat edebiliyor hatırlatayım.

Uzaktan yakından bilumum tanıdığım hiç bir insan evladının bu şeyden öldüğüne şahit olmadım.

sen çevrende yakınlarında şahit olmadın diye bu hastalık abartılmış mı oluyor..bildiğin bilimsel şeyler varsa,tıp alanında uzman isen paylaş bizlere bizde görelim..

Eyvallah sagolasin, insallah kimseye ugramaz, özellikle 60yas üstündeki vatandaslarimiza, Almanyada 40 yas alti hastaligi agir gecenin orani 2% burada, sen asi oldunmu?

Evet 2 doz biontech oldum, Annem ve Babam 60-65 yaş üstü olduklarından 2 doz sinovac üstüne 1 doz biontech oldular, buna rağmen her seferinde uyarıyorum hepsini kendilerini sakınmaları konusunda

Bu test isi cok kofti bu arada. Son 1 ayda iki kes hizli antijen testi ile Turkiye'ye sonra da geri Hollanda'ya yine Turkiye'de test yaptirarak geldim. Seyahat icin asi kartiniz yoksa malum sart. Ancak bilet alirken (check-in) sirasindaki gorevli bakiyor bu teste ve toplam 3sn suruyor (baktigi yer test tarihi ve sonucu (zaten pozitif olsaniz orda olmazsiniz)). Donusteki hele sormadi bile (Turkiye'de) :). Bildigin enayi gibi hissettim verdigim para sebebiyle. Elinizdeki sonucu (dijital ve/veya cikti) PC'de ustunde oynayip her turlu yerde yedirirsiniz. En kotu ucuslarda bu olur kimsenin dogru duzgun kontrol fdalan ettigi yok. Ciktiyi ben alip gittim renkli olarak yani ozel bir arayuz vs yok.. Sacma sapan bir sistem, bir surec. Her turlu cakalliga acik. Asi henuz olamamis olanlar icin yazdim bunlari bu arada.

He he insanlara edilecek zulümler.... Su cümleleri kuran biriyle uzun uzun tartisamayacagim. Yüz yıl önce de vardı bu örümcek zihinler halen daha var yüz yıl sonra da olacak. İlimin, bilimin olduğu her şeye varım. Etrafında bu sebepten hayatını kaybeden olmamış inşallah da olmaz ama olursa ve yakından etkinin olduğunu düşünürsen keşke deme. Bencillik yaptığınız şey çünkü. Dolaylı yoldan birinin sağlığına etki edeceğime kobay olurum bilime katkı sağlarım. İmzamı da verdim zaten.
Düşünceler çok farklı o yüzden pas. Sağlıklı huzurlu zulumsuz bir hayat dilerim

GSCimbom Mobile App

Geri
Üst Alt