Statta İzlediğiniz İlk Galatasaray Maçı

Bende maalesef o gün oradaydım. Berbat skordan ziyade maçın başında Hayrettin reisin geleni geçeni alması ile gelen art arda gollerden sonra, bizim tribünlerin psikolojik çöküşü ve fbli itlerin bütün maç yaşadığı coşkuyu hatırlıyorsan heis sende oradasındır.

Fazla gençtim ama skorborta bakıp 0-4ü görüp yuh dediğimi hatırlıo gibiyim heis

Ilk izledigim mac Germinal beerschot antwerpen hazirlik maci vardi 1-0 yenilmistik.
Sami yendeki ilk ve son macim Atletico madrid yenilmistik.
Rams parktaki ilk mac fener maci yenilmistik.

Ilklerde hep yenilgi nasip oldu.

Hayatımda da hatırladığım ilk şey bu arada çok hayal meyal ama

30. Hafta
12 Nis 1998
Saat: 19:00

Gs 6:1 Altay

Adrien İlie yılan gibi dikine dikine gidiyordu. Canlı canlı izlemiş nesildenim

Onu bunu bilmem de şu kupa finali maçının ilk maçı (aynı skorla 1-1 bitmişti - görüntüleri bulamadım), İnönü deplasmanı (kupa finali), buranın tam tersine, BJK 30 bin seyirci full, 1 o kadar da içeriye giremeyen. Biz 3 bin kişilik eski açıkta 2 yüz kişiydik (bize ayrılan yer bomboş). Taraftarımız adına utanç verici 1 geceydi.

Onu bunu bilmem de şu kupa finali maçının ilk maçı (aynı skorla 1-1 bitmişti - görüntüleri bulamadım), İnönü deplasmanı (kupa finali), buranın tam tersine, BJK 30 bin seyirci full, 1 o kadar da içeriye giremeyen. Biz 3 bin kişilik eski açıkta 2 yüz kişiydik (bize ayrılan yer bomboş). Taraftarımız adına utanç verici 1 geceydi.

Aha biraz uğraşarak buldum. Tribünler bomboş rezalet.

Galatasaray Bursaspor maçı alisamiyende. 2-1 koymuştuk. Çok sık maça gitmem ama mağlubiyetim yok bugune kadar

Gittigim maclar

Gs- maccabi 6-0 asy
Gs-fb 1-2 arenadaki ilk derbi
Gs-sivas 4-2 sampiyonluk maci 12-13 sezonu
Gs 1-0 united Cl maci
R.madrid 6-0 Gs cl maci

Galatasaray vs Antalyaspor, 13.09.2008, Trendyol Süper Lig | Mackolik.com

images.webp

Galatasaray 1 Lokomotiv Moskova 2. Şampiyonlar ligi maçı yenildigimize uzulsem donuma kadar ıslandım ona mı yandan. İzmir'e dönmek işkence olmuştu.

Geri
Üst Alt