STBL 15/16 H:12 | Karşıyaka 97-92 Galatasaray OB | MS | 24 Aralık | Ntvspor

Konya maçında biri çıkıyor banvit macinda biri cikiyor bu maçta biri cikiyor durmadan 3 lük bizimi buluyor bunlar kariyerlerinin maçını oynuyorlar.

sayın ergin ataman mola almayı akıl etti sonunda..koçun sadece şu mola almaması yüzünden bazen gitmesini istiyorum..

Beyler basketten çok anlamam da şu savunma işini niye hiç beceremiyoruz? Takımda geçen seneden farklı. Geçen sene de efsane 3'lük yiyorduk her maç.
Ergin Ataman ofansı defanstan daha önemli buluyor. Sayıyı bulalım da defansı bir şekilde yaparız mantığı var adamda. Mahmudi'de de tam tersi savunmayı yapalım da sayıyı bir şekilde atarız mentalitesi vardı.

Adam sırf şutu var diye savunması 0 Erceg'i oynattı. Şu duruma şaşırmıyorum açıkcası.

Ergin Ataman iyi bir koç ancak savunmayı sevmeyen bir koç olduğu yüzünden hiçbir zaman tamamen güvenebileceğimiz bir koç olamayacak

Dorsey de Bonsu gibi içip içip gelmiş maça. Bonsu da 13/14'de sarhoş çıkardı maça.

Ergin Ataman döneminde de var o olay. Maçı kopartamama sorunu işte. 3. periyotları her zaman kötü oynarız, son periyotta da yumurta kapıya dayandığı zaman maçı alırız.

Bu sene 3.periyotlarda rakipten daha fazla attığımız maçlar daha çok Yasin.Bu sene maçlarımızı takip ediyorum kandıramazsın beni.:)

rZd6oV.png

Ergin Ataman Sana ''Sakladığın Molalarınla'' mutluluklar Diliyorum.. bu adam ınsanı delirtir..

Lan Göksenin bari serbest atış at lan yeteneksiz herif. Ne işe yararsın sen

Geri
Üst Alt