STBL 15/16 H:2 | Galatasaray Odeabank 60-71 Anadolu Efes | M.S | 19 Ekim | NTVSpor

Efesin o kadar eksiklere rağmen yinede bizden iyi kadrosu var yani abartmamak lazım bu skoru kalite farkı çok açık.Granger,Diebler,Brown,Dunston,Tyus hepsi çok özel adamlar maçın sonuna kadar maçın içinde kalırsak bi şansımız olacak bakalım.

sorun bu değil sorun şu ; tam 3 sene önce Savunma yapan , mücadele eden , keyif veren Galatasaray vardı.. bu sene farklı olur dıyorduk.. yok abi değişen bişey yok.. oyuncular mutsuz.. nedenını bılmıyorum...

Sakin olun.Euroleague şampiyonluk adayıyla oynadığımızı da unutmayın.

mccollum maç sonunda en çok sayı atan adam olur muhtemelen.son çeyrek çılgın oynar ve övülmeye devam edilir.oynatan bi guard değil, karakteri böyle.

sorun bu değil sorun şu ; tam 3 sene önce Savunma yapan , mücadele eden , keyif veren Galatasaray vardı.. bu sene farklı olur dıyorduk.. yok abi değişen bişey yok.. oyuncular mutsuz.. nedenını bılmıyorum...

geçen trabzon veya neptunas deplasmanını izledin mi? orada oyuncular keyif de alıyordu, oynadıklarından da mutluydu.izleseydin görürdün.

Galatasaray taraftarida bir garip. Atletico Madrid'e yenilmemizi yadirgar, Euroleague sampiyon adayina 5 sayi fark yememizi yadirgar. Realist olalim biraz.

Oyuncular sırıtmıyor diye eleştirmek nasıl bir mallıktır

Bu oyuncuların suratı ne böyle Abi ?? niye böyle asık suratlar ? bu takımı savunma yaparken ne zaman göreceğiz ?? anlaşılan bu senede kanser olacagız geçmiş olsun
Malesef bu senede Işık göremıyorum bu Takımdan.. oyuncuların Suratları Mahkeme duvarı gibi.. geçen seneden farkı yok
3 senedir ağız tadıyla basketbol ızlemeyı unuttuk.. Bu sene farklı olur dıyorduk Oyuncuların suratı yıne asık.. hiçbiri gülmüyor ? hayırdır bışey mı oldu ?
Şu Satten sonra Erkek basketbolu izlemeyıde bırakıyorum.. savunma yapmayan , Suratları Mahkeme Duvarı gibi olan oyuncuları görmeye tahammul edemıyorum..

napıcak adamlar yenilirken gülecek mi reis :d

Bir yandan diyorum ki Efes 5 kat butcemizle mücadele eden bir takim,bu kadar agresif yaklasmamak lazim takima. Hak vermeye calisiyorum.

Ama diger yandan da diyorum ki Ksk'da bizim kadar butceyle mucadele ediyor, tamam belki onlarda yenilebiliyor Efes'e,problem sadece kazanmak veya kaybetmek degil. Ama Ksk'nin mucadelesinin,enerjisinin,isteğinin, azminin yarisini bile göremiyorum ben bizim takimda. Insan buna kiziyor iste.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ikinci yarıyı yagizer hocam yönetsin.

O kadro efsaneydi ve bir dahada zor gelir zaten Arroyo,Gordon,Ndong,Hawkins(Marko) yerlilerde sağlamdı her takımı döve döve yeniyordu bu kadro bence fena değil biraz oturması lazım ama o kadronun yanından geçemez.

geçen trabzon veya neptunas deplasmanını izledin mi? orada oyuncular keyif de alıyordu, oynadıklarından da mutluydu.izleseydin görürdün.

izledım gördüm.. ordada farklı bişey görmedım.. takım molaya gıdıyor herkes başını öne eğmiş birbirine bakmıyor bile.. neptunas ve trabzondada böyleydı.. şu tabloyuda görunce bılmıyorum.. korkarım geçen sene ki gibi olmaz

hadi dorsey fizik olarak hazır değil filan, daha iyiisini bekleyebiliriz ondan.ama schilb geldiğinden beri kötü.toparlanması lazım.

İlk yarı istatistikleri.En dikkat çeken 1/7 mc collum

Ekli dosyalar

• ist.webp
    ist.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 110
3.çeyrek yüzdeli oynayabilsek bari.

izledım gördüm.. ordada farklı bişey görmedım.. takım molaya gıdıyor herkes başını öne eğmiş birbirine bakmıyor bile.. neptunas ve trabzondada böyleydı.. şu tabloyuda görunce bılmıyorum.. korkarım geçen sene ki gibi olmaz

dostum biraz daha basketbol maçı izle, o tablonun gayet normal olduğunu anlayacaksın.geçen seneyle bu sene bir değil.

Çok net söylüyorum, bu takım olur.

1. McCollum'un Ergin Ataman'ı anlaması epey süre alacaktır. Ama ben çabaladığını görüyorum. Ergin Ataman garda gayet fazla özgürlük veren bi koç, zaman alsa da bence uyum sağlayacaklar.
2. Dorsey de şu anki halinde kalmaz. Bunlar gaz adamlar, nispeten kolay maçlarda Ege-Duşan Dorsey'den fazla süre alıp katkı yapsın Dorsey de kendine gelir.
3. Göksenin'den bundan fazlasını bekleyemeyiz mesela, orda ne alacağımız ne alamayacağımız belli. Her maç 3 tane üçlük atamaz, potaya kadar zıplayamaz.. Buralarda fazlasını beklemek gereksiz olur.
4. Schilb ne kaliteli adam lan :D Adam şu an tam alışamamasına rağmen belli ediyor heybesinde neler olduğunu. Onun alışması McCollum kadar sürmez bence, çok zeki ve çok tecrübeli adam çünkü.
5. Ege-Duşan'dan mutlaka katkı almaya başlamamız lazım. İzzet'ten ümidimi tamamen kestim malesef.

Geri
Üst Alt